2:1
(1:0)
65. P. Javorský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotíkov překvapil Domažlice


Branky


39. T. Buchta , 86. V. Vlnař - 65. P. Javorský (p.)
0

Benfika zaváhala na půdě chotíkovského mančaftu a podlehla 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní signál

Chotíkov se na svého soupeře perfektně připravil a od prvních minut bylo vidět, že hosté, kteří se museli obejít například bez Miroslava Špírka, jsou hrou svého soupeře trochu zaskočeni.

Domažlice se tak k osmělily až po čtvrthodině, kdy střelu Tomáše Sovy ale domácí obrana dokázala zblokovat a brankář Bejdák byl tak bez práce. Plány Chotíkovu narušilo brzké zranění Tomáše Zajíčka, kterého v poli musel nahradit Martin Kadlec.

Ve 39. minutě vyšel domácím hráčům nacvičený signál z rohového kopu. Ještě před jeho zahráním se všichni hráči Chotíkova nahromadili kolem brankáře Brataniče na brankovou čáru a domažlický gólman musel vyrážet míč směřující přímo do branky. Balón ovšem doskákal pouze k penaltovému puntíku, kam si odskočil mladík Tomáš Buchta a ránou pod břevno poslal svůj tým do vedení. Hosté ještě reklamovali bránění domácího kapitána Šulana Brataničovi v chytání, ovšem marně.

 

 

Mládí vpřed

Proti sobě se postavila dvě velmi ambiciózní mužstva, ale rovněž jedny z nejmladších týmů z celého krajského přeboru. Trenér Steinbrücker tak měl na lavičce možnost posílit své útočné choutky pouze devatenáctiletým Majorem nebo sedmnáctiletým Vlčkem. A první jmenovaný vyběhl v základu do druhého poločasu.

 

V 65. minutě se po nákopu dopředu dostal před bránícího Formana domažlický Sova, jenž byl sražen k zemi a sudí Šlajs ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal nejzkušenější hráč domažlické rezervy, kapitán Javorský, a rázem bylo srovnáno.

 

Rozuzlení tohoto zápasu přišlo až v 86. minutě, kdy Bratanič neudržel v rukavicích jednoduchý nákop Formana a dobíhající Vlnař, ročník 1998, měl tak lehkou práci.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Pechler [-] , J. Kluska ml. [-] , A. Forman [-] , T. Zajíček [-] (25. M. Kadlec [-] ) - T. Buchta [-] , B. Buchta [-] (90. P. Černý [-] ) - P. Kučera [-] , M. Matas [-] (83. P. Voves [-] ) - J. Šulan [-] (80. V. Vlnař [-] ) , M. Míka [-] (71. K. Rozboud [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - T. Lešek [-] , J. Korelus [-] , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-] , J. Kubr [-] , P. Kadlec [-] (46. I. Major [-] ) , T. Sova [-] , P. Javorský [-] , M. Falout [-] (88. A. Vlček [-] )

ŽK: 54. P. Kučera , 64. A. Forman , 88. P. Voves - 42. T. Korelus , 59. J. Kubr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlajs Jakub - KÖNIG Michal, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.