0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč na umělce podlehla Petřínu


Branky


0

Petřín na jaře ještě neztratil ani bod a nadále uniká svým pronásledovatelům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náhradní hřiště dělalo problémy

Zruč se ještě neodhodlala sehrát zápas na svém hřišti s přírodním trávníkem a Petřín tak zavítal na sousední hřiště s trávou umělou, které se ovšem svými rozměry blíží těm minimálním a například délka tohoto hřiště je jen o 15 metrů delší než šířka toho klasického. A právě tento fakt zapříčinil nepříliš pohlednou hru, která než fotbal spíše připomínala školní léta a hodiny tělocviku, při kterých si obě družstva musela třikrát míč přehodit přes celé hřiště, aby měla při vybíjené nabito a mohla pálit. 

 

I tak se ale hostům podařilo strhnout vedení na svou stranu, když Marek Vohrna pálil přesně a petřínská lavička se mohla radovat. Do konce poločasu mohl vedení navýšit Václav Lisý, který ukázal důvod, proč se stal v naší anketě druhým nejlepším hráčem podzimu, ale po jeho individuální akci nakonec míč skončil těsně vedle pravé tyče Klikovy branky.

 

Vohrna podruhé

I ve druhém poločase lítal míč spíše vzduchem, než by se pohyboval po zemi, což logicky ani jednomu z týmů nevyhovovalo. Jedinou šanci Zruče si vybojoval mladík Fryček, ale jeho pokus si cestu mezi tři tyče nenašel.

Pojistku přidal v 79. minutě Marek Vohrna, který využil chytré přihrávky Petra Bendla, a samostatný nájezd zakončil přesným zakončením, po němž se Petřín dostal do dvoubrankového vedení, které si již do konce utkání po zásluze udržel.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí domácích: "Petřín ukázal, proč je favoritem. Oproti nám na tom byl fyzicky o dost lépe a díky své velké síle u nás na umělce uválčil výhru. Přírodní trávu jsme si ještě šetřili na další zápasy."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Hra to určitě nebyla hezká, nám se podařilo asi čtyřikrát dostat míč na zem a dvakrát jsme z toho vytěžili branku. Na druhou stranu soupeř měl asi jen jednu šanci, takže to zase tak těžký zápas pro nás nebyl."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , M. Pechman [-] , T. Jelínek [-] , V. Pavel [-] (86. J. Přibyl [-] ) - M. Fryček [-] , T. Kepka [-] , P. Hucl [-] , L. Husník [-] , M. Polák [-] - K. Kazda [-] (70. O. Mašek [-] ) -

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - L. Zoubek [-] , M. Trojovský [-] , V. Lisý [-] , J. Motl [-] , M. Vohrna [-] (87. L. Gavrylovskyy [-] ) , P. Škarda [-] (83. Z. Šimáně [-] ) , J. Levý [-] , P. Bednář [-] (80. A. Brudna [-] ) , P. Bendl [-] (89. M. Štefl [-] ) , P. Papáček [-]

ŽK: 61. T. Kepka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Bína Roman - MAZÁN Jan, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.