Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota v dohrávce přehrála Chotíkov


Branky


0

Sedmnácté kolo zkompletovala dohrávka Lhoty s Chotíkovem, která přinesla čtyři branky i nepříjemné zranění hostujícího Hucla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ošklivý střet

V dohrávce 17. kola se setkali lhotští sokolové proti svěřencům trenéra Nyklese, který právě ve Lhotě působil. Utkání se neodehrálo v původním termínu z důvodu nezpůsobilého stavu trávníku, který byl díky březnovému nestálému počasí podmáčen a sudí Maroušek s ohledem na bezpečnost všech zúčastněných rozhodl o přeložení o necelé dva týdny.

 

Středeční termín a pěkné počasí nakonec přilákalo šedesát diváku, kteří od prvních minut sledovali zajímavé utkání, kterému ovšem chyběli šance. Ta první přišla až po půhodině hry, kdy se na křídle s míčem uvolnil Adam Král, odcentroval do vápna, ale domácí obrana na poslední chvíli zásahla před kanonýrem Strejčkem, který by zřejmě zakončoval do prázdné branky. 

 

O pár minut později došlo na polovině Lhoty k ošklivě vypadajícímu hlavičkovému souboji hlava na hlavu, kdy se srazil domácí kapitán David Míka s lhotským stoperem Huclem, který celý střet odnesl několika stehy v obličeji a zápas pro něj předčasně skončil.

 

Ve 41. minutě přišla úvodní branka střetnutí, když Jiří Šefl prodloužil míč hlavou na Matěje Strejčka, který v pádu usměrnil míč za záda gólmana Bejdáka.

Tři branky

Druhý poločas byl již na branky bohatější. V 53. minutě vybojoval míč na levém křídle Vladislav Fiala a jeho centr před brankou zužitkoval Jiří Šefl, zimní posila do útoku. V 69. minutě unikl domácí obraně sniper Strejček, udělal kličku gólmanu Bejdákovi a střelou do prázdné branky zvýšil již na 3:0. 

 

Snížení měl na kopačce mladík Matas, jehož střela se ale mezi tři tyče těsně nevešla. Poslední slovo si v závěrečných vteřinách utkání vzal Patrik Petrželka, který po brejkové situaci poslal míč po zemi do sítě počtvrté, načež zazněl konečný hvizd.



Sestavy



TJ Sokol Lhota
J. Šefl [-] , P. Petrželka [-] - M. Strejček [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.