3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice urvaly tři důležité body


Branky


0

Remízový stav rozsekl v poslední minutě Ondřej Hudik.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá sprcha pro Oldřichov

Souboj dvou nováčků byl k vidění v Libochovicích. Na tamní fotbalový trávník dorazil Oldřichov. Oba celky mají opačné starosti, domácí hrají stále o záchranu, hosté jsou v klidu na čtvrtém místě. V případě vítězství by se dotáhli na třetí Mojžíř na rozdíl jediného bodu.

 

Na podzim pak Oldřichov doma udolal Libochovice 2:1.

 

Domácí udeřili jako první, po rohovém kopu a smolném zákroku brankáře se radoval Jan Oliva - 1:0. Hosté začali hodně vlažně, oklepali se tak po dvaceti minutách. A v 29. minutě vyrovnali, když se hlavou prosadil Jan Konečný - 1:1.

 

Do poločasu už žádná další branka nepadla, první dějství tak skončilo smírem.

Já na bráchu, brácha na mě

Vstup do druhého poločasu měl daleko lepší Oldřichov. Ve 47. minutě šli hosté do brejku. Skrčený našel Hrubého, který mu jeho přihrávku chtěl záhy oplatit. Hrubý mířil na zadní tyč, jenže se ukázkově ukopl a míč zapadl k překvapení všech na tu přední  - 1:2.

 

Hosté pak mohli svůj náskok zvýšit, dvakrát utekl obraně Hrubý, po rohu nebezpečně hlavičkoval Vosátka. Ale domácí tyto šance přežili. A sami udeřili.

 

V 70. minutě krásně nacetroval do vápna střídající Tomáš Zůna. Míč si na prsa zpracoval Michal Hudik, který vzápětí nedal Průšovi šanci - 2:2. Oldřichov chtěl strhnout vedení na svou stranu, ale v samotném závěru na to doplatil.

 

Hosté kopali rohový kop, míč se ale dostal k brankáři Krpešovi. Ten rychle rozehrál, domácí šli do přečíslení. Michal Hudik poslal do vápna ideální přihrávku, kterou z první uklidil do protipohybu brankáře jeho bratr Ondřej Hudik - 3:2.

 

Libochovice tak mají 30 bodů a jejich záchranářské akcie vysokou stouply. V dalším kole hrají v Křešicích. Oldřichov zůstává čtvrtý, v dalším kole hraje těžké utkání v Jílovém.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bylo to vyrovnané utkání. Soupeř podle mě dvacet minut hrát vlažně, pak se až rozkoukal. Po změně stran to s námi nevypadalo dobře, opět jsme inkasovali po hrubých chybách. Ale naštěstí jsme to v závěru otočili. Vzhledem k vývoji v tabulce jsou to zlaté tři body."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, fotbalista TJ Oldřichov: "Začali jsme špatně, byl to od ns takový bohorovný výkon. Po změně stran jsme za stavu 2:1 mohli rozhodnout. Závěr ale patřil domácím. Je to škoda, mohli jsme se dotáhnout na třetího."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - T. Urban [-] , J. Oliva [-] , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] - L. Horký [-] (59. T. Zůna [-] ) , P. Musil [-] , O. Hudik [-] , J. Košťál [-] - J. Šturm [-] (90. J. Spodniak [-] ) , M. Hudik [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - R. Tomáš [-] , J. Hrubý [-] , L. Vebr [-] , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , D. Skrčený [-] , K. Hoffman [-] (89. F. Čutík [-] ) , J. Konečný [-] , J. Sláma [-] , Z. Vosátka [-]

ŽK: 43. J. Oliva , 77. J. Šturm , 78. P. Musil - 27. A. Slaný , 38. J. Konečný , 45. Z. Vosátka , 49. L. Vebr , 77. J. Dědič .
Hráči zápasu: O. Hudik .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Javorek Jiří - DUŠEK Jakub, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.