3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek ve Vrábči vítěze nemělo


Branky


12. M. Mekiš , 52. M. Mekiš , 59. F. Ohrazda - 63. L. Szojka , 80. M. Schuster (p.) , 85. T. Linhart
0

Na závěr sezony se rozešli remízou týmy Vrábče a Mladého B. Hosté vybojovali bod, i přesto že prohrávali o ve druhém poločase o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábče šlo do kabin spokojenější

V posledním kole letošní sezony se utkaly dva celky ze spodní části tabulky. Proti domácímu Vrábče nastoupili hosté z Mladého. Tyto dva celky dělily od sebe tři body a tak se jednalo o přímý souboj o umístění.
Aktivněji začali hosté, ale brzo se do akcí začali dostávat i domácí. Hned tu první ve 12. minutě využil Mekiš, který si obhodil hostujícího obránce Peška a tváří v tvář brankáři Dvořákovi, střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení – 1:0. Po vstřelené brance se ještě do několika šancí dostali domácí, ale tu největší měli hosté. Linhart zatáhl po levé straně, přihrával před branku Brozmanovi. Ten se z prvního doteku snažil skórovat, ale do jeho střely obětavě skočil jeden z obránců. V několika šancích se pak ještě objevil Szojka, ale své příležitosti nedokázal využít a tak se šlo do kabin s lehce příznivějšího stavu pro Vrábče.



Hosté smazali tříbrankové manko

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hosté se snažili držet míč, ale velmi malé hřiště jim dělalo velké problémy a domácí hráli na brejky. V jednom takovém se v 59. minutě ocitl Mekiš a opět střelou na zadní tyč zvýšil již na 2:0. O sedm minut později to bylo již 3:0. Dlouhý nákop ze středu hřiště nadělal hostující obraně v čele s Dvořákem problémy a tak se k dorážce do prázdné branky dostal Ohrazda, který zvyšoval na rozdíl tří branek.

 

Jak už je letos u mládských zvykem, musejí prohrávat o tři branky, aby je zápas začal bavit. A taky se tak stálo. V 63. minutě naskočil na dlouhý aut od Moudrého Szojka a hlavou snížil na 3:1. Deset minut před koncem se mezi obránci prosmýkl jako štírek Szojka. Už se chystal k zakončení, ale byl zezadu podražen a tak rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Miloš Schuster a bez problémů snížil na rozdíl jedné branky – 3:2. O dalších pět minut později měli velkou příležitost domácí. Jejich šanci zastavil Zemek. Posunul míč na Miloše Schustera, který povytáhl míč a poslal dlouhý balón Linhartovi. Ten nastartoval své rychlé nohy, udělal kličku brankáři a z ostrého úhlu vyrovnal na konečných 3:3.
Spravedlivou remízou skončila sezóna pro Vrábče a SK Mladé.

Autor: Miloš Schuster



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michal Šerý (hráč): "Začali jsme jako vždy ofenzivně a tlačili se dopředu. Vytvářeli si krásné šance a po jedné z nich jsme otevřeli skóre. Soupeř byl zaskočen, jak se nám dařilo a prakticky každý míč jsme měli na kopačkách my. Škoda, že nám chyběla větší přesnost v koncovce. Jako vždy náš druhý poločas stál za nic. Ačkoli jsme vedli 3:0, hosté nic nevzdali a hned po jedné z našich chyb v obraně snížili. Vidina dokopné byla silnější a Mladé dalo v závěru zápasu další dvě branky, kdy nás nepodržel brankář. Body se nakonec rozdělily spravedlivě."

SK Mladé B
Miloš Schuster (hráče): "To bychom nebyli my, kdybychom si nenechali dát tři góly a pak to zkoušeli otáčet. Druhou půli jsme si sice zvykli na to malé hřiště, které je dlouhé asi jako naše široké a to nám fakt nesedí, ale bohužel jsme si nechali dát další dvě branky. Závěr byl ale povedený a tak si myslím, že to skončilo spravedlivou remízou. "



Sestavy


TJ Vrábče
T. Knytl [-] - J. Šerý [-] , M. Šerý [-] , J. Vejskrab [-] , J. Ohrazda [-] , F. Ohrazda [-] , M. Mekiš [-] , L. Koclíř [-] , F. Junek [-] , M. Hejbal [-] , K. Bašta [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Brozman [-] , T. Linhart [-] , M. Schuster [-] , L. Szojka [-] , M. Drábek [-] , J. Kypta [-] , F. Souček [-] , M. Zemek [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 57. J. Ohrazda - 44. P. Schuster .
Hráči zápasu: J. Šerý , M. Mekiš - L. Szojka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BARVA Karel - JURČÍK Martin (N), PODGORSKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.