Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené béčko Svinů doma s Dubem nezaváhalo


Branky


0

Trhové Sviny B se mohly opřít o výpomoc hráčů z A týmu a na výkonu i výsledku to bylo znát. Díky výhře tak v tabulce předskočily svého nedělního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potrestali hosty dvakrát v úvodních deseti minutách hry

Rezerva Trhových Svinů přivítala na svém hřišti mužstvo Černého Dubu. Domácí minulé kolo nedali dohromady jedenáct hráčů a tak se zápas ve Vrábči kontumoval ve prospěch domácích. Za to hosté si doma poradili s Ledenicemi B a protáhli svou vítěznou sérii na tři zápasy.

 

Už od začátku zápasu byli lepší domácí a na první branku zápasu se nečekalo dlouho. V 6‘ se k odraženému míči na vápně dostal Martin Valut a střelou o pravou tyč nedal Votrubovi šanci. 1:0. Další branka přišla o čtyři minuty později. Hosté nebyli schopni odkopnout balon, ke kterému se dostal Lavička a opět s pomocí pravé tyče zvýšil vedení domácích. 2:0.

 

Zápas se schyloval k debaklu, jelikož domácí už v 10‘ vedli 2:0, ale hosté nesložili zbraně. Odpověď přišla ve 22‘ Schneider se dostal přes pravou stranu do vápna a přihrávkou pod sebe vybídl Kapouna, který se nemýlil. 2:1. Domácí přestali hrát a hra se začala vyrovnávat. Ve 30‘ mohli černodubští vyrovnat. Mráz se dostal na levé straně přes obránce a lehkým centrem zkoušel najít jednoho ze spoluhráčů, na jeho centr si naskočil Hauser, ale ke skórování mu chyběly milimetry. Do kabin šli tak o něco veselejší domácí. 

Domácí pojistili své vedení během úvodní čtvrt hodiny druhé půle

Úvod druhého poločasu vyšel opět lépe domácím. Votruba musel ve 47‘ likvidovat střelu domácích, míč však vyrazil k Randovi, který navýšil vedení. 3:1. V 53‘ přišla další branka a opět do Votrubovi sítě. Valut se postavil k přímému volnému kopu a vstřelil svou druhou branku v zápase. 4:1.

 

V 57‘ lovil Votruba další míč ze své branky, Randa dostal přihrávku za obranu hostů a vybíhajícího Votrubu přehodil. 5:1. Poté se hra domácích uklidnila a na řadu přišli opět hosté. V 65‘ se za domácí obranu dostal Petroušek, jeho střelu na poslední chvíli zblokoval domácí obránce.

 

V 72‘ se konečně hosté prosadili. Schneider se dostal za obranu domácích a střelou pod břevno vstřelil svoji 15. branku v sezoně. Další branku mohl vstřelit Liebl, ale ke skórování mu chybělo pár centimetrů. V 85‘ pronikl za domácí obranu Kapoun, ale pozorného Brůhu nepřekonal. Domácí si tak zápas pohlídali a poslední zápas zakončili výhrou.

 

Zápas mezi sousedními celky v tabulce vyšel lépe domácím, kteří přerušili vítěznou šňůru Černého Dubu a předskočili je v tabulce.

 

Autor: Václav Welser

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Během prvních deseti minut jsme stihli dát dva góly a potom náš tlak opadl. Do poločasu jsme soupeře nechali snížit na rozdíl gólu. Do druhé půle už jsme měli víc ze hry opět my a dávali góly. Zápas se nám povedl a sezónu jsme zakončili výhrou a ještě v domácím prostředí."

TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser (hráč): "Škoda zápasu. Ani jeden začátek poločasu nám nevyšel. Ze hry měli více domácí, ale branku ohrožovali minimálně. Zároveň chci pogratulovat dorostencům k vítězství v Krajském přeboru."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Fabián [-] , P. Kohout [-] , F. Pavel [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Němec [-] , J. Valter [-] , J. Gažák [-] , J. Petr [-] , P. Randa [-] , M. Valut [-]

TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - R. Hojda [-] , T. Chmela [-] , R. Hauser [-] , P. Kuba [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , M. Nekola [-] , O. Tomáš [-] - D. Schneider [-] , M. Petroušek [-]

Hráči zápasu: P. Randa , M. Valut .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - MAREK Michal (N), WELSER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.