4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček uspěl Lišov a vrátil se na třetí místo


Branky


0

Výbornou produktivitu předvedli v neděli na domácím hřišti hráči Lišova B a po výhře 4:0 nad Ledenicemi B se vrátili na 3. místo tabulky III. třídy skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si do poločasu vytvořili dvoubrankový náskok

V neděli proti sobě nastoupily týmy Lišova B a Ledenic B. Oběma se v posledních kolech příliš nedaří. Hosté ze tří zápasů uhráli jediný bod, domácí na tom byli ještě hůře, když poslední čtyři zápasy prohráli a v tabulce je předskočil na třetím místě Černý Dub.

Sucho a vítr udělal se hřištěm ve Štěpánovicích své a tak se hrálo takřka na betonovém hřišti, kde často hráčům odskakoval míč. Lépe vstoupili do zápasu domácí hráči. Ve 2. minutě zahrával rohový kop Míka, k hlavičce se dostal Kopačka, ale orazítkoval jen břevno. Odražený míč doputoval k nohám domácího Macha, který si jej připravil a z prostoru kolem penalty poslal míč pod břevno – 1:0.

Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, kdy se hra pohybovala mezi oběma vápny bez vážnější šance. Až do 27. minuty to se dostal na polovině hřiště k míči David Mlýnek, sólem přes tři hráče se dostal až před brankáře Maříka a obstřelem zvýšil domácí vedení na 2:0.  

 

Tento výsledek vydržel až do poločasové přestávky.

Hosté trefovali brankovou konstrukci

Hned z kraje druhého poločasu se mohli vrátit hosté do hry, ale jejich gól pro ofsajd neplatil. V 54. Minutě většina hráčů diskutovala ohledně zranění domácího Benedy. Brankář Kotásek poslal dlouhý míč, za kterým běžel Míka a sám před brankářem Maříkem nezaváhal – 3:0.

Ledenice však nesložily zbraně a vytvořily plno příležitostí kolem domácího vápna, kdy zahrávaly řadu standardních situací a přímých kopů. Bohužel bez gólového úspěchu. Ten nepřišel ani po úniku Hrubého na pravé straně, když jeho následnou střelu vytáhl Kotásek na spojnici břevna a tyče.

 

Další šanci na kontaktní branku měl hostující Fencl, ale jeho střela skončila na tyči. Pár minut před koncem tak znovu udeřili domácí hráči. Marek Fiktus zatáhl míč po lajně a odcentroval, přetažený míč vracel před branku Flíček na Kosaře. Jeho pokus o zakončení však zablokoval jeden z hostujících obránců, odražený míč ale sledoval Flíček a z prostrou malého vápna jej dostal do sítě – 4:0. Lišov B tak ukončil čekání na výhru a vrátil se zpět na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Hrálo se na tvrdém hřišti, které dělalo problémy oběma týmům hlavně při práci s míčem. Povedl se nám vstup do zápasu, když jsme šli brzy do vedení. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, bez větších šancí. Do poločasu jsme po individuální akci Mlýnka přidali ještě jeden gól. Druhý poločas vypadal podobně, ale do šancí se dostávali i hosté z Ledenic. Nám se povedl vstřelit třetí branku a pak nás dvakrát zachránila branková konstrukce. V závěru jsme přidali ještě čtvrtý gól. Pro hosty je vzhledem k průběhu zápasu výsledek příliš krutý."




Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
- T. Veith [-] , D. Mlýnek [-] , P. Kosař [-] , J. Kučera [-] , J. Beneda [-] - J. Flíček [-] , V. Kopačka [-] , M. Fiktus [-] , J. Míka [-] - P. Vávra [-] , T. Račák [-]

TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - M. Strouha [-] , D. Fyrbach [-] , P. Cukr [-] - F. Kopecký [-] , P. Králík [-] , P. Vajgel [-] , R. Kučera [-] , V. Babka [-] - J. Fencl [-] , T. Lamáček [-] -

ŽK: 63. J. Kučera , 65. J. Mach - 35. T. Hrubý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - TRČKA Marek (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.