J. Fencl 76.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče zaskočila Ledenice B a odváží si všechny body


Branky


0

Ledenice B na jaře poprvé prohráli. Překvapivá porážka přišla na domácím hřišti, když nestačili na předposlední tým tabulky Vrábče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice měly převahu, ale do vedení šli hosté

Předposlední tým tabulky Vrábče přijel na hřiště na jaře se lepšících Ledenic B. Domácí hráči si v prodlouženém víkendu připsali čtyři body, když navíc jako první tým na jaře přibrzdili rozjetý Římov. Hosté měli na programu minulý týden jen dohrávku v Černém Dubu, kde v divokém závěru dospěl zápas k remíze 3:3.

 

Vzhledem k jarním výkonům byli favoritem domácí hráči a ti od úvodních minut začali předzápasové prognózy naplňovat. Tedy co se týče herní převahy a šancí. Hosté se v úvodu bránili domácím nájezdům, které nekončily vstřelenou brankou. Ve finální fázi se domácím hráčům nedařilo a po půl hodině hry přišel trest. Hosté podnikli rychlý protiútok a po centru ze strany se prosadil přesně zakončující Vejskrab – 0:1.

 

 

Ledeničtí se snažili do poločasu o vyrovnání, ale brankáře Knytla v hostující brance se jim před odchodem do šaten nepodařilo překonat. S hubeným jednobrankovým náskokem, tak odcházeli do kabin spokojenější hosté. 

Vítěznou trefu obstaral David Seethaler

Pokud chtěli domácí nastoupit na svého soka od úvodních minut a rychle vyrovnat, pak jim vzal soupeř z kraje druhého poločasu vítr z plachet. Domácí obraně utekl David Seethaler a Vrábče vedla o dvě branky – 0:2. Ledenice opět převzaly otěže zápasu do svých rukou a vytvořily si tlak. Bohužel domácí týmu se vůbec nedařilo v koncovce. Až čtvrt hodiny před koncem nabídl domácím snížení chybující brankář Knytl a Fencl se nemýlil - 1:2.

 

 

Domácí v závěru zápasu vrhli všechny síly do útoku a hosté mohli přidat do otevřené obrany třetí branku. To se jim také povedlo, ale pro ofsajd nebyl gól uznán. Naštěstí hráče Vrábče neuznaná branka mrzet nemusela, domácí totiž v závěru nedokázali vstřelit vyrovnávací branku a tak si hosté odvezli překvapivě tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Jan Fencl (hráč): "Celý první poločas jsme byli jasně lepším týmem. Hrálo se převážně na polovině soupeře, ale šance jsme nebyli schopni dobře vyřešit. Hosté nás potrestali ojedinělým brejkem a poločas vyhráli. Na začátku druhé půle nás soupeř opět vyškolil v efektivitě. Tlačili jsme se dopředu za kontaktní brankou. Ta přišla, ale v závěru jsme už vyrovnat nedokázali."




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - M. Strouha [-] , M. Michner [-] , J. Řimnáč [-] , D. Fyrbach [-] - J. Fencl [-] , P. Králík [-] , P. Vajgel [-] , V. Babka [-] - F. Kopecký [-] , J. Homer [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - R. Lučanský [-] , K. Bašta [-] , D. Seethaler [-] , M. Šerý [-] , M. Hejbal [-] , J. Ohrazda [-] , S. Knytl [-] , J. Šerý [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-]

ŽK: 43. K. Havelka - 54. M. Šerý , 85. D. Seethaler .
Hráči zápasu: T. Knytl , D. Seethaler , J. Vejskrab .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - JINDRA Stanislav (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.