Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov naděloval. Sedmi góly přejel Nové Hodějovice


Branky


0

Domácí hráči kráčejí dál nehroženě za postupem do Okresního přeboru. V zápase s Novými Hodějovicemi si s chutí zastříleli a konto soupeře zatížili sedmi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neponechali nic náhodě a do poločasu si vytvořili tříbrankový náskok

Směr zápasu, který už dopředu naznačilo postavení obou týmů v tabulce s jejich aktuální rozpoložení, byl viditelný hned od úvodního hvizdu. Hostující tým se po většinu utkání bránil a prim hráli hlavně domácí hráči. Už v 9. minutě si po průniku a zpětné nahrávce srazil jeden z hostujících hráčů míč na ruku a sudí odpískal pokutový kop, kterým Římov poslal do vedení nekompromisně Bauer. I přes sprchu na úvod se hosté vcelku solidně bránili.

 

Domácí sice kombinovali a drželi míč, ale hrozili hlavně po průnicích po straně a následných centrech, které dobře zakončovali. Rozdílové se ukázaly i standardní situace. Ve 26. minutě si dokázal na centr na zadní tyč naskočit Štrajt a nekompromisně zavěsil – 2:0. Nové Hodějovice se do útoku dostávaly spíše sporadicky a jejich snahy končily před vápnem Římova. Jednou z výjimek byla svižná rána zpoza vápna, která skončila těsně nad. Ke konci poločasu málem využili zmatku v obraně hostí domácí, ale jejich pokus z brankové čáry vykopávali hosté na roh. Z toho ale nakonec Římov udeřil. Přízemní centr proskákal malým pokutovým územím a hostující hráči si ho srazili sami do vlastní sítě. Poločasové skóre tak vyznělo jasně pro domácí v poměru 3:0.

Vstup do druhého poločasu byl pro hosty zdrcující

Jestli pomýšleli hosté na uhrání přijatelného výsledku, tak na to mohli zapomenout po úvodu do druhého poločasu. Římovští svého soupeře zaskočili a během sedmi minut dokázali nasázet tři góly díky Bauerovi, Koupalovi a Žáčkovi. Opět se jednalo o zakončení po rohu, střelu zpoza vápna a v posledním případě unikl Žáček hostům po křídle a zcela sám zakončoval míč do sítě.

 

 

Zbytek zápasu už se jen dohrával. Domácí v pohodě kontrolovali hru, hosté se snažili zamezit ještě většímu debaklu. V 76. minutě ještě Froněk přidal sedmý gól zápasu dobře umístěnou střelou k tyči, kterou vypálil kousek za šestnáctkou a uzavřel účet duelu. Duel prvního s poslední tak jasně ovládli domácí v poměru 7:0.

 

 

 

Autor: Roman Šperňák



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "v zápase jsme šli brzy do vedení a poločas vyhráli 3:0. O přestávce jsme udělali několik změn v sestavě a během sedmi minut druhého poločasu jsme přidali další tři branky. Poté se už zápas spíše jen dohrával a my si došli pro další důležité tři body."

FC Nové Hodějovice
Roman Šperňák (hráč): "V zápase jsme chtěli domácí celek co nejvíce potrápit, stížit mu roli favorita a pokud možno uhrát solidní výsledek. To se nám bohužel nepodařilo. Směrem dopředu jsem v prvním poločase většinou své akce končili před pokutovým územím Římova. Domácí byli lepší v kombinaci, vypracovávali si šance a dokázali je také využít. Po hrůzostrašném vstupu do druhého poločasu už jsme se pouze bránili a zápas se dohrával."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - F. Šmíd [-] , M. Kopt [-] , I. Polák [-] , P. Maršán [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Martiš [-]

FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - R. Šperňák [-] , M. Hrdlička [-] , M. Rudolf [-] , L. Kolář [-] - J. Schaffelhofer [-] , M. Jáchym [-] , T. Carda [-] , M. Straka [-] , J. Tomeček [-] - D. Lojka [-] -

Hráči zápasu: M. Bauer , P. Žáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - FUXA Jaroslav (N), NĚMEČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.