Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Rudolfově bylo k vidění devět branek. Hattrickem se blýskl domácí Sládek


Branky


0

První jarní zápas dopadl pro Rudolfov za tři body. Proti Hodějovicíh rozhodl o své výhře do poločasu a nejaktivnější byl v tomto směru domácí Sládek, který vstřelil tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov stihl do poločasu vstřelit čtyři branky

Rudolfov B po úvodní remíze na hřišti Ledenic, přivítal na svém hřišti tým Nových Hodějovic. Těm se na úvod jara vůbec nedaří. První dvě kola neuhráli ani bod a navíc si minulý týden doma inkasovali nevídaných 11 branek!

 

Achilovou patou jsou pro hosty úvodní minuty zápasů a nejinak tomu bylo i na hřišti Perštátu. Hned v úvodní minutě zápasu byl faulován v hostující šestnáctce domácí Zachara a následovala penaltu. Tu bezpečně proměnil Bajer – 1:0. A za dalších šest minut se individuální akcí prezentoval Sládek, který prošel hostující obranou a střelou po zemi k tyči nedal šanci zasáhnout brankáři Benedovi – 2:0.

 

Hráči Hodějovic po špatném vstupu do utkání nesložili zbraně a ve 24. minutě se krásnou střelou prosadil Jakub Šíma – 2:1. Nutno dodat, že trajektorii míče trošku změnil silný vítr. Bohužel pro hosty po půl hodině hry šli domácí opět do dvoubrankového vedení. Žoček vybojoval míč, který se následně dostal k Machovcovi a ten křižnou střelou rozvlnil síť za brankářem Benedou potřetí – 3:1.

 

 

Rudolfov byl při chuti a za čtyři minuty to potvrdil utěšenou střelou zpoza vápna Sládek, který zvýšil na 4:1. Za tohoto stavu se odcházelo v poločase do šaten. 

Domácí Sládek zkompletoval v závěru hattrick

Vstup do druhé poločasu vyšel lépe hostujícím hráčům. Ti zachytili nepřesnou domácí rozehrávku, rozebrali rudolfovskou obranu a následné zakončení Šímy skončilo za zády bezmocného Brůhy – 4:2. Šanci na kontaktní branku vzal hostům rohový kop domácích o pět minut později. Po závaru v pokutovém území Hodějovic protlačil míč do sítě Zachara – 5:2.

 

 

V 71. minutě se o slovo přihlásili znovu hosté a střela Dvořáka z hranice vápna zapadla přesně k tyči – 5:3. Poslední slovo v zápase měli nakonec domácí hráči. Konkrétně Marek Sládek, který zakončil rychlé přečíslení čtyři na dva. Svým hattrickem dal tak konečnou podobu výsledku v poměru 6:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (hráč): "Největším nepřítelem fotbalu byl dnes silný vítr. Jinak oproti minulému zápasu jsme měli k dispozici širší kádr, takže bylo kam sáhnout. Utkání jsme rozhodli prakticky do poločasu, když jsme si vytvořili tříbrankový náskok. Ve druhém poločase padly další branky a k vidění bylo celkem devět branek. Na své si tak museli přijít zejména diváci, kteří viděli hezké trefy na obou stranách. Pochvala patří i hostům z Hodějovic, kteří odehráli zápas důstojně a neuchýlili se za rozhodnuté stavu k zákeřné hře."

FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Proti výrazně mladšímu kádru domácích jsme si již tradičně zápas zkomplikovali hned v úvodu, kdy jsme domácím nabídli výhodu pokutového kopu, kterou nepohrdli. V první půli byli domácí lepším týmem, hrozil častěji svými akcemi a moc nám toho nedovolil. V druhé půli byl ovšem obraz hry odlišný. Naši hráči ve středu hřiště měli více prostoru a dokázali posílat přihrávky do nebezpečného prostoru za obranu domácích. Bohužel jsme jich mnohdy nevyužili. Myslím si, že druhý poločas byl minimálně vyrovnaný a nebylo daleko od toho, abychom domácí za stavu 5:3 ještě potrápili. Doufám, že na výkon z druhé půle navážeme a vyvarujeme se laciným chybám a příští kolo už urveme první jarní body."



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - V. Dvořák [-] , F. Pouzar [-] , J. Pech [-] - V. Vejvar [-] , F. Nachtigal [-] , M. Sládek [-] , M. Žoček [-] - M. Pfleger [-] , R. Zachara [-] - A. Bajer [-]

FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - M. Straka [-] , L. Kolář [-] , J. Schaffelhofer [-] , M. Hrdlička [-] - T. Carda [-] , J. Šíma [-] , M. Rudolf [-] , M. Jáchym [-] - D. Lojka [-] - J. Dvořák [-]

Hráči zápasu: R. Zachara , M. Sládek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HORA Karel - MLČOCH Milan (N), SAIKO Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.