L. Krajčír 8. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná se doma rozešla smírně s Lišovem B


Branky


8. L. Krajčír (p.) - 55. M. Žižka
0

Druhý zápas za sebou hrál tým Včelné na domácím hřišti. Tentokrát se rozešel remízou s týmem Lišova B, když na branku domácího Krajčíra, odpověděl ve druhém poločase Žižka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krajčír proměnil penaltu a domácí o půli vedli

V sobotu se na Včelné potkaly dva týmy, které vstoupily do jarní fáze vítězstvím. Hosté si doma poradili bez problému se Slavčí v poměru 5:0. Domácí hráči pak zvládli zápas s Novými Hodějovicemi a připsali si rovněž jasnou výhru 4:1.

Lišov B dorazil k zápasu bez několika hráčů a tak lavička náhradníků zela prázdnotou. Vstup do zápasu lépe vyšel domácím, kteří dostali po faulu Marka Fiktuse na Šálka výhodu pokutového kopu. K němu se postavil Krajčír, který s exekucí nezaváhal a poslal domácí Včelnou do vedení – 1:0.

 

Hosté z Lišova se po inkasované brance zvedli. Měli míč častěji na svých kopačkách, ale jejich útočná aktivita končila před velkým vápnem domácích. Největší starosti dělala lišovské obraně dvojice Tondl Šálek, ale se všemi akcemi domácích hráčů si poradila už pozorná hostující obrana v čele s brankářem Matoušek. Poločasové skóre tak bylo 1:0. 

Žižka dal výsledku definitivní podobu

Druhý poločas začal v opačném gardu než ten první. Aktivnější byli od úvodních minut hosté, kteří se tlačili za vyrovnáním. Toho se dočkali v 55. minutě, když Beneda poslal míč do strany na Vávru. Jeho střela se zastavila před brankovou čarou, kde byl jako první Žižka a dorazil míč do sítě – 1:1.

Hosté ve své aktivitě nepolevovali a zdálo se, že je otázkou času, kdy vstřelí další branku. Ta také přišla, ale domácí pomezní reklamoval ofsajd, takže k velké nelibosti hostí branka neplatila. Od té chvíle se na hřišti začalo více diskutovat a z fotbalu spíše bolely oči.

V závěrečných minutách mohl zápas překlopit na stranu hostí ve dvou případech Žižka, ale ani jednu svou příležitost nevyužil. Jelikož ani na druhé straně brankář Matoušek neinkasoval, rozešly se oba týmy se tak zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Pokud budu hovořit za sebe tak jsme na Včelné ztratily body. Do zápasu jsme nastupovali bez několika hráčů, kteří se omlouvali ještě v průběhu dne. Domácí šli sice brzy do vedení po proměněné penaltě, ale jinak si myslím, že jsme zbytek poločasu byli aktivnějším týmem. Bohužel nám vázla finální fáze, takže jsme brankáře domácích pořádně neprověřili. Do druhé půle jsme nastoupili dobře. Domácí jsme zmáčkli a po pár minut jsme dokázali vyrovnat. Pak nás rozhodila situace, kdy nám nebyl uznán gól pro údajný ofsajd. Nesoustředili jsme se na hru a začali zbytečně kecat. Ve zbytku zápasu jsme pak ještě měli možnosti vstřelit vítěznou branku, ale gól už nepadl."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - L. Krajčír [-] , D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , V. Šálek [-] , J. Stanka [-] , J. Sekyra [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , V. Adamovský [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
P. Matoušek [-] - P. Kosař [-] , J. Beneda [-] , M. Fiktus [-] , M. Fiktus [-] - M. Klabouch [-] , V. Kopačka [-] , J. Míka [-] , M. Žižka [-] - P. Vávra [-] , T. Račák [-]

ŽK: 80. J. Vavroch .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: STACH Josef - ZAJÍČEK Václav (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.