Lišov B vkročil do jara pravou nohou a pěti góly to odnesla Slavče


Branky


0

Ve Štěpánovicíh se diváci dočkali ve druhém poločase domácí kanonády. Odnesl to soupeř ze Slavče, který inkasoval celkem pět branek, ale branek mohlo být i víc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned v úvodu zápasu

Do Štěpánovic přijel ofenzivně laděný tým Slavče. Trenér Karel Brůha bude muset oželet služby nejlepšího střelce soutěže Jakuba Brouska, který přestoupil do Nových Hradů. Další ztrátou pro hosty pak byl i přestup brankáře Filipa Vítka. To domácí řešili před zápasem samá pozitiva, když jim nebudou kolidovat zápasy s A týmem, takže naplno využijí služet trenéra A týmu Jiřího Beneda a občasných posil v podobě pendlů.

 

Vstup do zápasu se podařil domácím na jedničku. Ve 3. minutě se dostal za vápnem k odraženému míči David Mlýnek, jeho střela se odrazila od tyče přímo do nohou dobíhajícího Kosaře, který tak ukázal skvělý výběr místa po vzoru Davida Lafaty a míč putoval od jeho nohou do sítě - 1:0. Jenomže to byla na delší dobu jediná pozitivní věc v prvním poločase. Jinak se hrálo spíše ve středu hřiště a bojovalo se o každý metr. Poločas tak skončil hubeným vedením domácích.

Druhý poločas byl v režii domácích.

Vstup do druhého poločasu se povedl domácím hráčům stejně dobře, jako vstup do půle první. Ve 47. minutě vypálil tvrdě Kándl, míč těsně před brankářem Brouskem zaplaval a skončil v síti - 2:0. Druhá branka zřejmě otřásla s psychikou hostí a na hřišti existovalo prakticky jen domácí mužstvo. Po hodině hry přidali domácí další branku. Marek Fiktus prostrčil míč na levé straně na rozběhnutého Klaboucha a ten střelou na zadní tyč upravil na 3:0.

 

Domácí hráči měli další šance a hostující obrana nestíhala. V 70. minutě zakombinovali na levé straně David Mlýnek a Kándl, druhý jmenovaný pak střelou do protipohybu brankáře zvyšoval na 4:0. Dvakrát pak nastřelili domácí brankovou konstrukci, když do tyče pálil Marek Fiktus a o chviklu později Klabouch. Hosté se dostali za celý zápas do jediné vážnější šance, ale Tisoň zakončil nepřesně.

 

Konečnou podobu výsledku pak dal po centru Kosaře zakončující Žižka, který tak uzavřel na 5:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Byli jsme posíleni o dva kluky z A týmu, což bylo znát. Od začátku jsme byli lepším týmem a v úvodu šli do vedení. Pak to byl spíš takový boj o střed hřiště, až do konce prvního poločasu. Druhý poločas začal podobně, jako ten první, kdy jsme dali rychlý gól a zápas pak už byl v naší režii. Přidali jsme další branky a celou řadu šancí ještě dokázali zahodit. Na úvod povedený zápas a doufám, že na jaře budeme v podobných výkonech pokračovat."




Počet diváků: 99. Rozhodčí: AIBL Tomáš - RAČÁK Tomáš (N), ŠVALB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.