FOTO: Lipí doma nasázelo Kolodějím šest branek


Branky


0

Ačkoli se vstup do obou poločasu pokaždé povedl hostům z Kolodějí. Tři body nakonec za jasnou výhru 6:2 získalo domácí Lipí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koleděje šly do vedení, ale Lipí stačilo do poločasu výsledek otočit

Na úvod jara přijely do Lipí Koloděje. Ty předvedly v zápase bojovný výkon a dlouho sahaly po bodovém zisku, avšak tři branky Lipíčka v poslední desetiminutovce nakonec rozhodly o jednoznačném vítězství domácího celku.

 

 

Lipí, které se v jarní části musí obejít bez svého nejlepšího střelce Lávičky, začalo aktivně, ale byli to hosté, kteří šli z první vážnější šance do vedení. Zdeněk Jinek se tak dlouho rozmýšlel, co s balónem udělá, až o něj přišel. Hosté podnikli bleskurychlý protiútok, na jehož konci byl Jan Kubíček, jenž bez větších problémů přeloboval Macháčka a poslal Koloděje do vedení - 0:1. Obránce domácích Zdeněk Jinek své zaváhání napravil hned o čtyři minuty později, kdy se protáhl po levé lajně a jeho následný levonohý pokus skončil k překvapení všech za Švehlou - 1:1. Za dalších 10 minut už domácí vedli. Ondřej Kaše předvedl pohlednou individuální akci a ranou na přední tyč nedal Švehlovi šanci - 2:1. Ještě do přestávky mohlo Lipí své vedení několikrát navýšit, všechny jeho šance ale zůstaly nevyužity. Především Petr Kaše měl třetí branku několikrát na noze, žádné z jeho zakončení se však mezi tři tyče nevešlo.

Domácí pojistili těsně vedení třemi góly v posledních deseti minutách

Začátek druhé pětačtyřicetiminutovky jako by kopíroval úvod utkání. Lipí hrálo aktivně, ale paradoxně to byl hostující celek, kterému se podařilo vyrovnat. V 50. minutě rozehrával poměrně z velké vzdálenosti přímý volný kop Radek BrázdaTen se do míče opřel vší silou, jeho přízemní ránu ovšem tečoval do protisměru Macháčka Mojžíš a ačkoliv domácí gólman dělal co mohl, balón mimo tři tyče vytěsnit nedokázal - 2:2. Vyrovnaný stav vydržel pouze jedenáct minut. Petr Kaše se po několikáté ocitl v dobré šanci a přesto, že napoprvé ještě Švehlu prostřelit nedokázal, následná dorážka už si cestu do sítě našla - 3:2. Hosté přesto nesložili zbraně a několikrát se jim podařilo Lipí pěkně zavařit. Žádný ze závarů však v brance neskončil, stejně tak jako dvě velké šance Klečky, kterému v obou případech chyběly centimetry.

 

O výsledku tak nakonec definitivně rozhodla závěrečná desetiminutovka. Nejprve Říha vybojoval balón pro Petra Kaše, ten ho ještě posunul na Petra Klečku a ten ve své třetí velké šanci konečně dopravil balón do sítě - 4:2. To běžela 83. minuta. O pět minut později rozehrával přímý volný kop Josef Mojžíš, jehož dalekonosný pokus se zastavil až za zády překvapeného Švehly - 5:2. Tečku za utkáním udělal za další minutu svou druhou trefou Petr Kaše, jenž dorážel do prázdné branky alá Lafata po velké šanci Říhy - 6:2. Domácí hráči tak vstoupili do jara vítězně.

 



Autor: webové stránky tjsokollipí.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
Jiří Holinka (hráč): "Do zápasu jsme šli vyhrát a získat tři bodíky. Koloděje měly prvních patnáct minut více ze hry a hrozili z brejků, což potvrdily první otevíracím gólem. Nás inkasovaný gól nakopl a dokázali jsme rychle stav otočit. Druha půle měla stejný průběh. Ke konci už hosté odešli fyzicky a nám se povedlo přidat ještě tři branky a získat tak zasloužené body."




Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Bakalář [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , Z. Jinek [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - V. Polida ml. [-] , K. Kohout [-] - L. Polida [-] , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , R. Brázda [-] , F. Puchýř [-] , J. Deák [-] - J. Kubíček [-] , J. Suchan [-]

ŽK: 30. M. Svoboda - 87. R. Brázda .
Hráči zápasu: P. Kaše .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - SVOBODA Štěpán (N), URBAN Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.