0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratibořské Hory se trápí v koncovce, tentokrát je vyloupily Slavonice


Branky


0

Jak utkání hodnotil domácí trenér Václav Hoffmann?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Václava Hoffmann, trenér SK Ratibořské Hory: "V dalším důležitém domácím utkání jsme přivítali mužstvo Slavonic. Vstup do utkání jsme měli, jak již je naší tradicí, špatný a soupeř se již ve 12. minutě ze své první střely ujal vedení. Poté jsme si v prvním poločase vytvořili tři gólové situace, ale bohužel jsme je nedokázali využít. Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale naše hra nebyla vůbec dobrá. Našemu výkonu chyběl větší pohyb, nasazení i bojovnost. Soupeř tak nakonec své vedení navýšil v 87. minutě na konečných 0:2. Naše utkání jsou v tomto jako přes kopírák. Lehce inkasujeme a své šance nejsme schopni proměnit, takže se v podstatě porážíme sami. Bez vstřelených gólů se bohužel bodovat nedá. V zítřejším dohrávaném utkání, které odehrajeme od 17.00 hodin na hřišti 1. FC Jistebnice, nás nečeká vůbec nic lehkého. Doufám, že nás opět přijedou podpořit i naši věrní fanoušci."




Sestavy


SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] (46. M. Blovský [-] ) - S. Mareš [-] , D. Kutiš [-] (76. M. Breda [-] ) , A. Fišer [-] , T. Pechánek [-] (79. Z. Sabiniok [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Vaněček [-] , D. Feichtinger [-] , P. Flachs [-] , O. Balík [-] , V. Říha [-] (46. T. Hoffmann [-] )

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Jahoda [-] , M. Trávníček [-] - D. Bártů [-] , L. Zrůcký [-] , M. Balík [-] - M. Bodlák [-] - L. Hromada [-] , L. Chalupa [-] (46. F. Lojda [-] ) , R. Peschel [-] (79. L. Křižka [-] ) , V. Balík [-]

ŽK: 28. M. Prokeš , 40. P. Flachs - 29. M. Balík , 42. M. Trávníček , 89. L. Zrůcký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, VANÝSEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.