5:0
(5:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bůr za poločas


Branky


22. M. Kodras (p.) , 25. D. Brůha , 29. Z. Šafránek , 37. M. Kodras , 44. M. Valut
0
Sviny si s devíti hráči Chlumu zakopaly jen půlku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas za poločas

   Potíže Chlumu se sestavou vyvrcholily v utkání na půdě favorita z Trhových Svinů. Hosté měli na soupisce jen devět hráčů s gólmanem z pole, který si ovšem dvacet minut počínal zkušeně. Nicméně tabulkové postavení plus nekompletní sestava posledního týmu dávaly dění na hřišti jasný obrázek. Domácí Spartak dobýval přehuštěnou obranu Jiskry. Až ve 22. minutě po dlouhém pasu na Valuta a následeném faulu ve vápně proměnil Kodras nařízenou penaltu, 1:0. Z domácích to spadlo a postupně přidávali gól za gólem. Jen o tři minuty později se po centru z levé strany a zakončení domácích dostal k odraženému balonu David Brůha a upravil na 2:0. Běžela 29. minuta, když míč na střed vápna posunul do vyložené šance znovu Brůha a Šafránek nezaváhal, 3:0. Ve 37. minutě se po kombinaci na pravé straně hřiště a uličce od Kuraliho zapsal mezi střelce opět Kodras, 4:0. Ještě do poločasu Sviny zkompletovaly bůra. Ve 44. minutě si centr z levé strany ve vápně zpracoval Valut, zasekl a zvýšil už na 5:0. 

Druhý poločas se nekonal

   Z druhé půlky se neodehrála ani minuta. Hostující kapitán Míka zašel v poločase do Svinenské kabiny s tím, že se třemi zraněnými hráči nemohou pro nedostatečný počet hráčů na hřišti pokračovat a bylo po fotbale. Sviny si tak připsaly "povinné" tři body a Chlum povýšil svou beznaděj o pětačtyřicet minut. 


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč domácí): Soupeř přijel jen v devíti a tím pádem nemohli nic dělat. Přesto Chlum dvacet minut odolával. Po proměněné penaltě to z nás spadlo, hráli jsme v klidu a přidávali gól za gólem. V poločase přišel do kabiny hostující kapitán a prozradil, že kvůli zraněním nemohou pokračovat. Pochválil bych celý tým za to, že hrál trpělivě to co potřeboval. Hráčem zápasu volím premiérového střelce v mužích Kodrase jenž i přidělával soupeři vrásky na lajně.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč hosté): Až dneska před zápasem se omluvili tři hráči, přestože se s nimi ještě včera počítalo. Musíme si říci co dál, tohle dál... Nastěhovali jsme se k vápnu a soupeř do nás bušil. Musím pochválit i Němečka, který se ujal role brankáře za prvních 20 minut. Po nesmyslné penaltě jsme se zhroutili a inkasovali gól za gólem. Potom se nám ještě zranili tři hráči a nemohli jsme pokračovat.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , O. Hruška [-] , J. Petr [-] , M. Kodras [-] , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
M. Němeček [-] - L. Řepa [-] , J. Matoušek [-] , T. Kamenický [-] , D. Míka [-] , J. Flaška [-] , J. Hájek [-] , J. Březina [-] , T. Šniager [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Pravda Luboš - NOVOTNÝ Ondřej, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.