Chlum nestačil na Loučovice


Branky


40. J. Zbořil , 62. M. Toman , 87. V. Dudla
0
Loučovice slaví druhou výhru v řadě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

   Souboj ze spodních pater tabulky nabízel domácím jednu z posledních možností připsat si v soutěži alespoň jednu výhru. Ovšem Loučovice body také potřebují a chtěli se o ně v Chlumu porvat a rozšířit tak jediný bod z venku přivezený na jaře z Olešnice. Zápas který provázelo dusné počasí začali o něco aktivněji hosté, ale k jejich smůle nemířili v koncovce přesně. Domácí Chlum také hrozil a to zejména brejky, bohužel pro něj své střelecké trápení neukončil a šance a pološance zůstali nevyužity. Skóre se měnilo až pět minut před poločasovou přestávkou. Po ztrátě na levé straně domácích se k balonu dostal Zbořil a poblíž vápna šajtlí překonal Valeše, 0:1.

Uklidňující gól a pojistka v závěru

   Úvod druhé pojali domácí aktivně a tlačili se do zakončení. Nicméně stejně jako v posledních dvou zápasech radost z gólů neokusili díky nepřesnému zakončení. Naopak po hodině hry se mohli radovat znovu hosté z Loučovic. Po chybě domácí obrany, vyražení míče brankářem, několika odrazech a závaru v malém vápně procedil míč do sítě Toman, 0:2. Po druhém gólu padla na domácí deka a hosté toho chtěli využít navýšením skóre. To se jim nakonec v 87. minutě povedlo, když v další skrumáži propálil vše co mu stálo v cestě kapitán Dudla a upravil na konečných 0:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč domácí): Řekl bych, že v první půli jsme byli o něco lepší. Ale naše šance a pološance jsme neproměnili. Bohužel pořád se to opakuje dokola, takže jsme chvíli před půlí po naší chybě inkasovali. Druhou půli jsme začali dobře, tlačili se do zakončení a už to vypadalo, že vyrovnání je na spadnutí, ale vyrobili jsme další chybu dostali na 0:2 a bylo zase po zápase.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Vůbec to nebyl lehký zápas, jeli jsme do Chlumu bez 4 zraněných hráčů, navíc dlouhá cesta jakoby hráče uspala. Na stopera byl povolán zkušený Somolík a pro mnohé už jen jeho přítomnost je uklidnění. Vstřelili jsme naštěstí tři branky a odvezli si další důležité body. Hráčem zápasu je V. Dudla.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - ŘEHOŘ Petr, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.