0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol překvapivě padl s Chvalšinami


Branky


0
Suchdol se přesvědčil o skvělé jarní formě Chvalšin
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól rozhodl

   V podzimním měření sil padlo celkem šest branek a soupeři si body rozdělili. Suchdol sice stále hraje domácí utkání na hřišti svého soka z Chlumu u Třeboně, ale postavením v tabulce byl favoritem, i když Chvalšiny na jaře podlehly jen lídrovi soutěže z Trhových Svinů. Hned úvodní minuty zápasu rozhodly. Ve 4. minutě si na povedený Sikutův centr naběhl Podskalský a hlavou překonal Rácika, 0:1. Hosté se snažili dotírat na domácí hráče a tak se Suchdol dostával k hostující bráně hlavně po nakopávaných míčích. Asi největší příležitost domácích byl přímý kop ze zajímavé vzdálenosti. Gólman Cába si ovšem s pokusem poradil. Dobře fungovala i defenziva Chvalšin a tak se do kabin odcházelo za poněkud překvapivého stavu 0:1. 

Zvýšení obrátek gól nepřineslo

   Ve druhé půli se Suchdol zvedl, přidal na aktivitě a svou kombinační hrou zatápěl obraně hostů. Chvalšiny bránily velmi pozorně a tak zřejmě největší příležitost Sokola přišla zhruba deset minut před koncem. To se po pohledné kombinaci ocitl osamocený před Cábou Arenberger. Ke smůle domácích předvedl hostující gólman dobrý zákrok a skóre se neměnilo. A 0:1 svítilo na výsledkové tabuli i po závěrečném hvizdu. Suchdol tak potřetí v této sezóně doma padl a přepustil čtvrté místo v tabulce o skóre Kaplici. Naopak Chvalšiny získaly na jaře už devět bodů ze čtyř zápasů a posouvají se do klidného středu tabulky.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Na dnešní zápas jsme se těšili. V Chlumu se nám celkem daří, i když jsme věděli, že Suchdol má velice dobrý a mladý tým. Myslím, ze hodně lidi a možná i sami sebe jsme překvapili tím, že jsme vyhráli. Hráli jsme velmi dobře vzadu a výborně jsme presovali! Chtěl bych pochválit Patu, který se konečně trefil a doufám, že se rozjede! Hráčem zápasu volím jediného střelce utkání Podskaláka, poté Michala Postla, který opět odjezdil celý zápas! A pak dám gólmana Cábu.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Brabec [-] , M. Bednář [-] , D. Čáp [-] (46. R. Šebesta [-] ) , T. Kamiš [-] (74. F. Rácik [-] ) , J. Heřman [-] , Š. Kubašta [-] (56. P. Krejčí [-] ) , A. Arenberger [-] , J. Záruba [-] , M. Březina [-] (67. T. Záruba [-] ) , P. Špale [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] , J. Motz [-] - P. Sikuta [-] , M. Postl [-] , P. Sluka [-] (46. P. Zwifelhofer [-] ) - P. Postl [-] (63. O. Dvořáček [-] ) , L. Fučík [-] (76. T. Nymsa [-] ) , P. Podskalský [-] (60. P. Hynšt [-] )

Hráči zápasu: P. Postl , P. Podskalský , P. Cába .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Zabilka Luboš - BEZPALEC Martin, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.