Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas přinesl sedm branek! Větřní otočilo z 0:3 na 4:3, pak srovnal Bednář


Branky


0

To byl zápas! Větřní hodlalo pokořit lídra, jenomže hosté měli parádní úvod. Ve 23. minutě vedla Včelnice už 3:0! Jenomže do kabin už odcházeli fotbalisté Větřní za vedení 4:3! Mač okořenily i dvě červené karty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Něco takového jsme nezažili, znělo z obou táborů

Bláznivý první poločas. Jinak dění v první půli zápasu pojmenovat nelze. Lídr tabulky začal od podlahy, ve 2. minutě šel do vedení díky rychlíkovi Pacholíkovi, který u vápna dostal přihrávku a prosadil se. Ve 13. minutě už to bylo o dvě branky, když se za Pavelkova záda trefil po podobné akci Bednář. A ve 23. minutě už to vypadalo na debakl, Pacholík znovu využil okénka v domácí obraně a po kombinační akci to bylo už 0:3!

 

Jenomže pak přišel včelnický black out, nebo naopak osvícení hráčů Větřní, jak chcete… Weinhard ve 31. minutě zavelel k obratu, když se domácím povedla standardka, Peťule přiklepl balón kanonýrovi a ten snížil na 1:3. 39. minuta – Votýpka v akci a je to už jen o gól. Zakončujícího hráče našel krásným centrem Weinhard a Votýpka si i ve velmi těžké pozici poradil výborně – 2:3.

 

Pár sekund po rozehrávce se prosazuje Petr Gutheis a stav je 3:3, když mu hostující obránce nabídl míč jak na zlatém podnoce, Gutheis pěkně poděkoval, natáhl a trefil přesně k pravé tyči. To stále nebylo vše. Domácí euforii prohloubil ve 45. minutě Bordáč , který vlétl neohroženě do souboje s gólmanem a stoperem Včelnice, vyšel z něj vítězně a do prázdné branky zavěsil a dokonal obrat na 4:3!

Včelnice dřela, ale dosáhla jen na remízu

Nová Včelnice využila přestávky a do druhého poločasu nastoupila odhodlaně a přišpendlila Větřní do defenzivy. Domácí tým držel proti četným šancím prvního týmu tabulky skvělý Pavelka. Ten ale nestačil na Bednářovo zakončení z 56. minuty – 4:4! Hosté měli ve druhé půli znatelnou převahu, ale v divokém utkání už žádná branka nepadla. Dohrávalo se o deseti na obou stranách, Adamíček a Pacholík byli vyloučeni v 71. minutě. Včelnice tak v zápase ztratila nejen tříbrankové vedení, ale pro nejbližší zápasy i svého klíčového hráče…



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Zápas začal ve velmi vysokém tempu a než jsme se rozkoukali, vedla Včelnice po třech akcích jako přes kopírák a gólech Pacholíka a Bednáře 3:0. To, co se potom začalo na hřišti dít, jsem ještě nezažil. Hostující trenér, naprosto nepochopitelně, začal svůj tým rozkládat za pochodu a my se postupně zvedli. Ve druhém poločase nás podržel opět skvěle chytající Kája Pavelka. My už gól nedali a tak přišel trest z kopaček výborně hrajícího Bednáře, který dal výsledku konečnou podobu. Myslím, že to byl vynikající zápas, který se líbil jak našim, tak i včelnickým fanouškům. Osm branek, spousta šancí a červená na obou stranách, je toho důkazem."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): "Začalo to pro nás velice dobře... Po třetím gólu to byl v tu chvíli rozhodnutý zápas, byli jsme na koni, měli jsme Větřní na lopatě, vypadalo to, že zápas končí tak 6, 7:0. Jenomže se stalo něco, co jsem snad v životě neviděl. Najednou jsme domácím doslova přihráli na čtyři góly, nevím, co se klukům během pár minut stalo v hlavě. Ani jednu branku si nemuseli nijak vypracovat. Vlastní blbostí jsme jim nabídli vedení. V kabině jsme si řekli naplno, co se musí změnit, s tím, že branky můžeme opět dát. Chtěli jsme to otočit, šancí jsme měli dost, ale zužitkovali bohužel jedinou. Domácí jsme přehrávali, myslím, že odešli po našem tlaku i fyzicky. Otočit se nám utkání nepodařilo. Mrzí nás vyloučení Pacholíka, v soutěži asi rychlejší kluk než on není, je to pro nás klíčový hráč, který góly dává. Mrzí mě, jak a za co ho sudí vyloučil, byl na něj faul, Adamíček měl jít rovnou ven, pak si něco řekli, ten do něj strčil a i Pacholík šel ven. Kluci hráli jako mančaft, hodně dobře hrál útočník Bednář, dal dvě branky a měl i další šance."



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , J. Skok [-] (81. J. Sukdolák [-] ) , J. Peťule [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , P. Bordáč [-] , M. Pils [-] , M. Votýpka [-] , Z. Adamíček [-]


ŽK: 60. M. Pils . ČK: 71. Z. Adamíček .
Hráči zápasu: K. Pavelka , R. Weinhard .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jevčák Martin - BRYCH Jiří, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.