2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

U Malého jezu rozhodli domácí v poslední desetiminutovce. Pořádně jsme nevystřelili na bránu, mrzelo kapitána hostů Stegbauera


Branky


0

Rezerva Roudného držela bezbrankový stav až do 81. minuty, kdy ukončil čekání na gól střídající Bravenec. A o dvě minuty inkasoval Koranda podruhé - tentokrát nestačil na zakončení kapitána červenobílých, Tomáše Dvořáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné mělo více ze hry

Rezerva Roudného přivezla solidní výběr, opřený o kompletní lavičku z bezprostředně předcházejícího divizního zápasu jejich áčka s Admirou. Úvodních deset minut bylo ale domácích, měli několik zajímavých akcí do vápna, hodně nadějně vypadal průnik Slípky až k brankáři, ale obránce zblokoval na poslední chvíli. Pak se ale slávisté vytratili a hosté je přehrávali, měli velmi dobře pokryté hřiště a dobrou mezihru. Výjimkou byl domácí přímák z 25 metrů, který namířil Nevosad k tyči, ale gólman Koranda se vyznamenal a vyrazil. Defenzívu Slavie větrali mladí útočníci soupeře, po jednom rychlém kontru faulovali domácí těsně před šestnáctkou a nabídli Roudnému velkou možnost. Kapitán Stegbauer vypálil ostře, ale hodně nad. Hosté měli několik průniků kolem brankové čáry, naneštěstí pro ně bez finální přihrávky.

Slávisté se dočkali branek

Pauzu domácí využili k důrazné domluvě hráčům, že musí jednoznačně přidat, zrychlit pohyb a zvýšit nasazení v soubojích. A od prvních minut druhé půle to byla z jejich strany opravdu úplně jiná jízda. Najednou bylo Slavie plné hřiště a vytvořila si souvislý tlak. Odražený balon si na hranici vápna sebral Nevosad a pravačkou trefil obloučkem spojnici. Na zlepšené hře se výraznou měrou podíleli oba krajní záložníci Mizera a Vranovský, kteří vytrvale podporovali útok. Nevosad poslal průnikovku na Kindermanna, který šel sám, ale prováhal zakončení a obránce mu míč vypíchl, poté se opět Nevosad pěkně uvolnil před šestnáctkou a jeho křižná střela skončila těsně vedle.

 

Pak už přišel v 81. minutě gólový okamžik, když se Petr Kindermann sice nedostal přes bránícího protihráče Stegbauera před malým vápnem, ale v akci pokračoval, balon vybojoval a poslal přihrávku na dorostence Bravence, který dost chladnokrevně Korandu v bráně hostí překonal - 1:0. Za další dvě minuty zahrával Slípka ze strany přímák, našel na přední tyči Dvořáka, který pěknou hlavičkou poslal domácí tým do dvougólového vedení. V závěru domácí prostřídali a skóre už uhájili.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "V první půli jsme hráli špatně, Roudné bylo o dost lepší, jediné, co bylo pozitivní, že jsme neinkasovali. Druhý poločas byl v opačném gardu, výrazně zlepšený výkon nám nakonec přinesl ovoce v podobě dvou slepených gólů od našeho nejmladšího a nejstaršího hráče. Za nejlepší hráče označím Martin Slípka, z pozice podhrotového hráče obsáhl velký prostor, ze kterého dirigoval naší hru. A také Filipa Krále, byl silný na míči, ve středu hřiště snad nezkazil přihrávku."

TJ Malše Roudné B
Jiří Stegbauer (kapitán): "Herně jsme to utkání celkem zvládli, až na jednu věc, nevytvořili jsme si téměř žádnou šanci. Hráli jsme po velké vápno, pří povedených centrech před bránu nám vždy nějaký ten krok k zakončení chyběl. Ani jsme v zápase pořádně nevystřelili na bránu. Domácí měli v úvodu dvě šance, ty nedali, ale jinak také vyložené příležitosti neměli. Škoda, že naše náznaky jsme nedotáhli do konce. První branku jsme dostali v 81. minutě poté, co utekl útočník, kdy po opakované přihrávce do vápna neobsazený hráč skóroval. Druhá branka padla po centru do vápna, kdy se Dvořák trefil hlavou a my už neměli čas s tím něco dělat. Herně jsme měli i více ze hry, ale bylo to bezúčelné."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , J. Nevosad [-] , D. Šťastný [-] (46. V. Bravenec [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Mizera [-] (89. J. Kohout [-] ) , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , J. Vranovský [-] (85. M. Dychtl [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - P. Turek [-] , M. Štěpánek [-] (82. M. Lerch [-] ) , J. Stegbauer [-] , J. Vogl [-] , D. Samek [-] , D. Kořínek [-] , F. Král [-] , F. Vávra [-] , O. Vochozka [-] (44. M. Strapáč [-] ) , F. Budín [-] (63. J. Vopelka [-] )

ŽK: 33. O. Wegenkittl , 65. J. Nevosad , 67. T. Dvořák - 41. F. Král , 51. M. Strapáč , 65. P. Turek , 73. D. Kořínek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vítek Miroslav - KŘÍŽ Karel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.