V Hybrálci napadalo deset gólů!


0

Dechberoucí zápas se odehrál v Hybrálci. Domácí vedli už 4:0, ale hosté se nevzdali a dokázali srovnat! přesto vyšla jejich snaha nakonec vniveč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Hybrálce šli do utkání s jasným cílem, a to, že potřebují na jaře už konečně vyhrát. Od začátku vypadalo, že je na hřišti pouze Hybrálec a zásluhou Šišky, Pytlíka, Hrubého a Vystrčila bylo po 32. minutě skore 4:0. Kdo si myslel, že je po zápase, se šeredně mýlil. Do poločasu Střítež snížila a poločasový výsledek byl 4:2.

 

Na straně domacích i hostů došlo k několika změnám, a to se ukázalo po změně stran. Co nevidět bylo vyrovnáno na 4:4 a domácí se možná báli o výsledek. To však odmítl krásnou střelou z první Niederle - 5:4! Poté utkání hodně ovlivnily dva faktory ,a to počasí a zbytečné vyloučení domácího Urbánka.

 

Hrál se vyrovnaný zbytek zápasu, ve kterém se spíše dala hrát koulovaná než fotbal. Utkání mělo šťastný konec pro Hybrálec, za něhož pečetil výsledek druhou trefou Vystrčil z přímého kopu. Pro domácí důležité tři body, které je znovu vrátili do boje o třetí příčku v soutěži. Pro hosty bohužel bod žádný a setrvání na posledním místě.

 

Utkání bylo více bojovné, než co do fotbalové krásy. Dvacet diváků, kteří si našli cestu na domací "Nou Camp" v 11:00 ale určitě nelituje, deset golů v zápase je dost.

 

Autor: Tomáš Vystrčil



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - BÍLÝ Tomáš, BABÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.