0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza. Druhý bod putoval do Dvora Králové


Branky


0

Duel obou soupeřů měl stejný scénář jako v podzimní části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh hry

V prvním poločase byli o něco lepším týmem hosté. Oba celky vycházely ze zajištěné obrany, a tak se mnoho střeleckých příležitostí v zápase neurodilo. Největší šanci ke vstřelení branky měl ve dvacáté minutě aktivní Hruška. Jeho střelu ale brankář Ehrenberger zneškodnil. Stejně dopadl i v osmadvacáté minutě, kdy jeho nepříjemná střela skončila těsně vedle domácí tyče. 

Branka nepadla. Penalty ovládli hosté

Ve druhém poločase se Letohrad zlepšil. Ke vstřelení branky měl velmi blízko Tichý. Nejprve se v 54.minutě dostal za obranu soupeře, se střelou ale váhal, až brankář Vaníček střelu vyrazil. V 63. minutě se tentýž hráč technickou střelou pokoušel překonat dvorského brankáře. Letohrad v závěru zápasu stupňoval svoji aktivitu. Závěrečnou šanci měli domácí v 85. minutě. Po ose Lorenc, Čada se míč dostal k Tichému. Jeho pohotové zakončení ale mířilo těsně mimo. Zápas skončil bezbrankovou remízou, a tak přišla na řadu penaltová loterie, v níž byli stejně jako v první polovině sezony úspěšnější hosté a připsali si tak bod navíc. 



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - T. Kabourek [-] (65. P. Slodičák [-] ) , R. Tichý [-] , M. Černohorský [-] (71. M. Lorenc [-] ) , R. Macek [-] , M. Čada [-] , J. Štěpán [-] , P. Štěpán [-] , M. Vaniš [-] , R. Krystl [-] , O. Kail [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - J. Rejl [-] , J. Poděbradský [-] , T. Picha [-] - O. Ujec [-] (87. V. Pavlásek [-] ) , D. Vitebský [-] (68. P. Tomeš [-] ) , M. Hruška [-] (91. R. Vágner [-] ) , O. Vaníček [-] , F. Fejk [-] (89. M. Voldán [-] ) , J. Podolník [-] - O. Janouch [-] (72. M. Škoda [-] )

ŽK: 56. R. Macek , 72. M. Čada .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pekař Eduard - ČECHLOVSKÝ Ondřej, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.