Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace! Dolní Újezd bere tři body ze zápasu s Holicemi


Branky


0

Jak bylo již v tipu experta předsláno, jednalo se o zápas s nálepkou "možné překvapení" a nutno podotknout, že se mírná a nesmělá očekávání stala realitou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím fotbalistům se dokonale podařilo zaskočit favorita z Holic a po gólech Franka s Svobody svítilo na ukazateli skóre velice překvapivé, byť zasloužené skóre 2:0. Po změně stran přišel očekávaný tlak hostí, který vyústil brankou Jedličky již po sedmi minutách druhé půle. Domácí fotbalisté však nehodlali odevzdat dobře rozehraný zápas a drželi celý druhý poločas soupeře ve střehu svými výpady. V 71. minutě k velké radosti domácích fanoušků fauloval hostující gólman Hlavatý ve vápně jednoho z domácích hráčů, načež Svoboda z pokutového kopu zvýšil na nadějných 3:1  a dá se říct, že tím i částěčně rozmělnil jakýkoliv další tlak hostujícího mužstva. Nic na tom nezměnila ani závěrečná kosmetická úprava na konečných 3:2 pro domácí celek.

Zdroj: http://svitavsky.denik.cz/fotbal_region/slovan-poznal-chrudimskou-silu-20150615.html



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
O. Klusoň [-] - O. Klejch [-] , K. Svoboda [-] , L. Čejka [-] , P. Frank [-] - M. Novák [-] , J. Doseděl [-] , M. Částek [-] , D. Kabrhel [-] - M. Vomáčka [-] , R. Mandlík [-]


Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.