Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

19.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Mádr zničil Mostkovice čtyřmi góly


Branky


18. P. Zapletal - 2. M. Mádr , 23. F. Zedek , 59. M. Mádr , 62. M. Mádr , 70. M. Mádr
1

Brodek potvrdil pozici favorita a "smázl" mostkovický tým na jeho hřišti. Hlavním strůjcem jasného vítězství hostů byl Michal Mádr, autor čtyř gólů. Hosté se tak i nadále tlačí na čelo 1.A třídy sk. B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 19. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Mostkovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Brodku u Přerova. Při posledním měření sil na podzim minulého roku skončilo utkání vítězstvím Brodku 3:0. Vstup do zápasu vyšel perfektně hostům. Hned ve 2. minutě se do míče opřel Mádr a jeho střela z 20 metrů rozvlnila síť domácí branky. Chvíli na to skončil další střelecký pokus z obdobné vzdálenosti na břevně.

 

S rychle kombinujícími hráči Brodku měli domácí obránci velké problémy. Do vyložených šancí se mimo jiné dostali Zaoral a Němec, ale brankář Lukáš je vychytal. V 18. minutě založily Mostkovice útok po kterém se jim podařilo stav utkání srovnat na 1:1. Autorem branky byl Zapletal. Domácí se ale z nerozhodného stavu dlouho neradovali. Ve 23. minutě vrátil Brodku vedení Zedek.

 

Po změně stran hosté s podporou větru zápas zcela ovládli a svou převahu vyjádřili i gólově. Katem nadějí domácích na solidní výsledek byl Mádr. V průběhu jedenácti minut se trefil za záda Lukáše hned 3x a o výsledku utkání bylo rozhodnuto.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Mostkovice
M. Lukáš [-] - J. Doseděl [-] , M. Vojtíšek [-] (55. J. Šlézar [-] ) , V. Dadák [-] (66. J. Křišťan [-] ) , P. Zapletal [-] , J. Kamenov [-] , M. Šlambor [-] , V. Vojtíšek [-] , O. Milar [-] , M. Chmelař [-] , M. Všetička [-] (70. V. Kuchař [-] )

FK Brodek u Přerova
P. Huňka [-] - F. Šebesta [-] (80. J. Odstrčil [-] ) , Z. Kudlička [-] , M. Mádr [-] (77. T. Flajšinger [-] ) , A. Složil [-] (85. M. Horáček [-] ) , D. Chytil [-] , Š. Němec [-] , L. Zaoral [-] (65. B. Hejč [-] ) , J. Omelka [-] , M. Navrátil [-] , F. Zedek [-]

Počet diváků: 68. Rozhodčí: JURČÁK Milan - HABERMANN Lubomír, PETRÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2017 19:03
V 19. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Mostkovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Brodku u Přerova. Při posledním měření sil na podzim minulého roku skončilo utkání vítězstvím Brodku 3:0. Vstup do zápasu vyšel perfektně hostům. Hned ve 2. minutě se do míče opřel Mádr a jeho střela z 20 metrů rozvlnila síť domácí branky. Chvíli na to skončil další střelecký pokus z obdobné vzdálenosti na břevně. S rychle kombinujícími hráči Brodku měli domácí obránci velké problémy. Do vyložených šancí se mimo jiné dostali Zaoral a Němec, ale brankář Lukáš je vychytal. V 18. minutě založily Mostkovice útok po kterém se jim podařilo stav utkání srovnat na 1:1. Autorem branky byl Zapletal. Domácí se, ale z nerozhodného stavu dlouho neradovali. Ve 23. minutě vrátil Brodku vedení Zedek. Po změně stran hosté s podporou větru zápas zcela ovládli a svou převahu vyjádřili i gólově. Katem nadějí domácích na solidní výsledek byl Mádr. V průběhu jedenácti minut se trefil za záda Lukáše hned 3x a o výsledku utkání bylo rozhodnuto.