3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč potvrdila roli favorita


Branky


0

Poslední tým tabulky z Hlinska trápil první poločas domácí Přelouč, jenže po změně stran si domácí třemi góly zajistili další body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žluté karty 0:2

Vyrovnaná první půle

První poločas domácí nic nepředvedli a i když na tom byli herně lépe, nevytvořili si žádnou větší šanci. Hosté se pokoušeli o rychlé protiútoky, ale obrana Přelouče jim vždy dokázala včas zabránit.

Domácí třemi góly v druhé polovině zápasu porazili Hlinsko B

Hned v úvodu druhého poločasu se v 52. minutě radoval z branky domácí Koch, a tři minuty na to další gól přidal záložník Štainer. Střídající "žolík" Linhart se postaral o poslední zářez na pažbu, když v 77. minutě potvrdil roli favorita.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Vedoucí mužstva pan Novotný: První polovinu zápasu jsme se trápily, ale po změně stran to tam začalo padat. Pochvala pro Štainera za druhý poločas.

FC Hlinsko B
Trenér Z. Eis: Oceňuji bojovnost, obzvlášť v prvním poločase, kde to místy bylo velmi vyrovnané.



Sestavy


FK Přelouč
R. Konvalina [-] - M. Kačírek [-] , V. Rokyta [-] , L. Hladík [-] , J. Váša [-] (65. J. Linhrart [-] ) - M. Pištora [-] , A. Ulrych [-] , J. Novák [-] , M. Štainer [-] (83. J. Kmoníček [-] ) - F. Koch [-] (80. J. Pokorný [-] ) , A. Šprync [-] (46. R. Novotný [-] )

FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - .. Prášek [-] , R. Cepl [-] (60. J. Novák [-] ) , T. Volf [-] , M. Nevole [-] (70. P. Chmelík [-] ) - .. Bříza [-] , T. Zavřel [-] , L. Krbálek [-] , L. Hrubý [-] - F. Odstrčil [-] , D. Picek [-] (75. M. Severýn [-] )

Místo: Přelouč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.