2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Buky jdou do čela


Branky


0

Buky hrají o čelo tabulky, Jánky se na jaře výrazně zvedly a hrají pohledný fotbal. Toto střetnutí tak slibovalo zajímavou podívanou. A rozhodně nezklamalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toto utkání rozhodně nezklamalo oko diváka, který zavítal na fotbal pod Černou Horu. Mělo pohledné akce, nechyběla bojovnost a hlavně branky. Bohužel pro domácí se radovali šťastnější hosté ze Starých Buků a odvezli nakonec všechny body.

Jánky nedaly nic zadarmo

Utkání, ve kterém byli o krůček fotbalovější hosté. Avšak domácí jim nic nedarovali.  Zahrozili už v první minutě, kdy se zcela nečekaně zjevil před hostujícím brankářem  Wonkou Hradecký, ale síť rozvlnit nedokázal. Domácí Jánky  šli přesto do vedení po krásné střele Michala Dvořáka z přímého kopu. Hosté se zastřelovali ranami Němečka a Brutovského, obě ale kryl znovu bezchybný  Bernasinski v domácí brance. Po odpískaném faulu ve vápně domácích srovnal z pokutového kopu Němeček. Gólovou příležitost neproměnili domácí po sólové akci Demutha, který prošel přes celé hřiště a nahrál rozběhnutému Hradeckému, jehož brankovou střelu šťastně vykopl na roh brankář Wonka. Nedáš dostaneš se opět potvrdilo, protože krátce na to, po zaváhání domácí obrany, obrátil vývoj zápasu svojí technickou střelou Makovský.

Hosté si postup do čela pohlídali

Po změně stran se krásnou gólovou střelou přes celou obranu prezentoval Matěj Brutovský a hosté vedli rozdílem dvou branek. Bernasinski neměl šanci. I když to vypadalo, že hosté mají dohráno, domácí byli proti a to hlavně aktivní Romančák, který dalekonosnou střelou za pomocí drobné teče některého z hráčů snížil. Hosté znervózněli a vsadili na taktiku zdržování a kouskování hry. Najednou nedokázali chytit v přerušené hře míč, míče se ocitali daleko mimo hřiště a podobné fotbalové kousky. Pravda, také toto patří do škály fotbalových dovedností, je ale otázkou zda to má zapotřebí mužstvo z čela tabulky. Domácí se ještě snažili o zdramatizování vývoje utkání, ale bezúspěšně.



Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - P. Demuth [-]

TJ Sokol Staré Buky
I. Kábrt [-] - J. Makovský [-] - D. Pálinkáš [-]

Místo: Fotbalový stadion Janské Lázně. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.