4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výrazný krok k záchraně


Branky


0

Bohuslavice uspěly v důležitém záchranářském souboji a bodově se právě na Lánov dokázaly dotáhnout.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro oba týmy se mělo jednat o velice důležité utkání z hlediska záchrany soutěže. Bohuslavice mají v bojích o záchranu oproti ostatním velikou nevýhodu. Nemohou využívat domácí prostředí, jelikož jejich zázemí prochází rozsáhlou rekonstrukcí. Hrají tak svá utkání na azilovém hřišti UMT Trutnov. Toho chtěl využít Lánov a odskočit od příčky, zajišťující přímý sestup do III. třídy.

Rychlý obrat ve prospěch Lánova

"Domácí" Bohuslavice udělaly v tomto veledůležitém utkání první krok a šly brzy do vedení. Jenže gólová radost jim vydržela sotva sedm minut a bylo vyrovnáno. Lánov, jehož hráči musejí po zrušení "B" týmu tvrdě bojovat o místo v sestavě, rázem ožil. Na hřišti byl týmem aktivnějším, rychlejším a agresivnějším. Odměnou byla pro hosty další vstřelená branka a otočení skóre ve svůj prospěch. Za stavu 1:2 pro Lánov se tak šlo do kabin, ve kterých se lépe dýchalo zdravě nabuzeným hostům.

Nezvládnutý závěr

Utkání se ve druhém poločase velice vyrovnalo. Šance byly k vidění na obou stranách hřiště. Je určitě škoda, že na utkání, která se na UMT hrají jako tzv. "azilová" nechodí velké množství diváků. Stejně tomu bylo i v tomto případě (15). Utkání se hrálo v poklidu, dokud se čas nepřehoupl přes hodinu hry. To se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího však zůstala nepochopitelně němá. To Lánov nesl velice těžce a na hřišti se začalo žlutit. V krátkém časovém sledu sahal sudí do kapsičky hned 7x (3x na domácí a 4x na hostující straně) a když pískl velice sporný pokutový kop pro domácí, který bezpečně proměnil Vilám, padla i karta červená. Bohuslavice přidaly další branky a proti oslabenému soupeři si pohodlně dokráčely pro důležité body. Naopak Lánov cítil velkou křivdu a odjížděl z Trutnova značně flustrovaný.



Sestavy


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
A. Vilám [-]


Místo: UMT Trutnov. Počet diváků: 15.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.