3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo lépe pro domácí


Branky


0

Staré Buky x Poříčí. Derby dvou nesmiřitelných rivalů, které se hrálo ve Starých Bukách slibovalo zajímavou podívanou. Domácí pokukují po postupu, hosté se zase potřebovali odrazit k lepším zítřkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mělo mírného favorita, kterým byli domácí fotbalisté a tato role jim svědčila. Na hřišti byli lepším týmem ale Poříčí vycházelo z pevné defenzivy a dlouho odolávalo tlaku domácích. Utkání zlomil až ve druhém poločase Aleš Týnek a pak už to byla jednoznačná záležitost pro Buky. 

Nepřekonatelná defenziva Poříčí

Utkání začali lépe domácí. Vystavovali defenzivu Poříčí neustálému tlaku a to tak bylo nuceno pozorně bránit a čekan na chybu. Ta však nepřicházela ani na jedné straně a tak jsme viděli tlak, ale vyloženými šancemi utkání neoplývalo. Po celý poločas jsme tak viděli hru ve středu pole, kterou diktovali převážně domácí, kteří byli rychlejší a fotbalovější ovšem na stavu 0:0 to nic nezměnilo. 

Úvodní branka zlomila odpor Poříčí

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako se hrál ten první. Tlak Buků, které hnali věrní domácí fans, neustával a zhruba po patnácti minutách konečně přišla odměna v podobě úvodní branky utkání. Hezkou akci zakončoval Aleš Týnek a rozvlnil síť za zády bezmocného brankáře Poříčí. To nemělo síly do utkání nějak výrazně zasáhnout, jelikož domácí byli od úvodní branky jasně lepším týmem a z kopaček Pálikáše a Trunkáta přidali branky na 2:0 respektive 3:0 a bylo po utkání. Zaslouženě tak zůstaly tři body ve Starých Bukách, Poříčí naopak pokračuje v sérii mizerných výkonů. 



Sestavy


TJ Sokol Staré Buky
D. Pálinkáš [-] , L. Trunkát [-] , A. Týnek [-]

FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - L. Nývlt [-]

Místo: Fotbalové hřiště Staré Buky. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.