4:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival neproměněných šancí


Branky


0

Souboj dvou ofenzivně laděných týmů sliboval atraktivní podívanou pro 80 diváků, kteří si našli cestu na Hartu. Ti nakonec viděli 6 branek a tři body pro domácí. Průběh utkání tomu ale zpočátku vůbec nenaznačoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání na Hartě se od první minuty odvíjelo v režii hostů. A to doslova! Hosté šli totiž po chybné rozehrávce do vedení již v první minutě utkání. Jenže poté začali hosté neproměňovat 100% šance a i když dokázali ještě do poločasu přidat druhou branku, stala se jim tato útočná impotence osudnou. Domácí se ve druhé půli zvedli a s maximální efektivitou v zakončení strhli vývoj utkání na svou stranu. 

Co všechno se ještě dá neproměnit?

Hosté vlétli do utkání famózně a otevřeli skóre hned po několika vteřinách hry. Domácí jim v tom však výrazně pomohli bídnou rozehrávkou. Od první minuty tak bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to mužstvo Kunčic. Za fotbalovostí a rychlostí hostů domácí Hrata výrazně zaostávala a tak se hromadila šance za šancí. Jenže čím více šancí bylo, tím více si diváci podivovali, co všechno je možné neproměnit. Sice po půl hodině hry hosté ještě jednu svou šanci využili a zvýšili svůj náskok na 0:2, ovšem když by na ukazateli skóre svítilo o poločasové přestávce 0:5 nebo 0:6, nikdo by se nedivil. 

Fotbal se na šance nehraje

Do druhého poločasu se tak šlo pro domácí ještě za přívětivého stavu 0:2. Jenže pokud chtěli domácí s výsledkem utkání ještě něco udělat, museli hodně přidat aby se skvěle hrajícím Kunčicím dokázali vyrovnat. A to se také stalo. Druhé dějství bylo herně rozhodně vyrovnanější než to první a Podhůří dokázalo brzy snížit a vrátit se zpět do utkání. Kunčice však nepolevily, jenže vaz jim zlomilo naproměňování další a dalších vyložených šancí. K domácím se přiklonilo více fotbalového štěstí a s maximální efektivností dokázali utkání dalšími třemi góly otočit ve svůj prospěch. Kunčice tak odjely s prázdnou i když si za předvedený výkon body určitě zasloužily. Ale i takový je fotbal.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Podhůří
Fanoušci domácích: Někdy bylo vážně s podivem, co hosté dokázali neproměnit.




Sestavy


TJ Jiskra Podhůří
Z. Smejkal [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Jeřábek [-] - J. Jeřábek [-]

Místo: Fotbalový stadion Podhůří. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.