5:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volanov si veze bůra


Branky


0

Forma ještě nedávno vedoucího celku tabulky jde výrazně dolů. Před týdnem mu k bodům ještě pomohla hloupost Libče, Kalná si však utkání pohlídala a nedala Volanovu šanci.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pod Kaštany přijel nedávný lídr soutěže Volanov. Od úvodního hvizdu však nebyl lepším týmem, naopak. Kalná byla bojovnější a zaslouženě získala tři body za výhru 5:3.

Volanov se trápil

Do Kalné přijel druhý celek OS III.třídy mužů, jenže s úvodním hvizdem nebylo poznat, že se jedná o tým z čela tabulky. Úvod utkání patřil Kalné, která se snažila hrát na Tomáše Jiřičku kolmé přihrávky za obranu, ale na vysokém trávníku "Pod Kaštany" to prostě nešlo a tak udeřili hosté. Hráč hostí poslal pěkný centr z levé strany, na malém vápně stál osamocený útočník Volanova, který nedal domácímu brankáři Lukešovi šanci. Kalnou tato branka zaskočila a snažila se o vyrovnání, jenže vázla kombinace a nakopávat míče nebylo to pravé ořechové. Naštěstí se ojedinělý, na milimetr přesný centr Míly Noska snesl až za obranu hostí, kde číhal David Sobotka a bylo vyrovnáno. Poté se hrálo spíše ve středu hřiště, kde měla navrch Dolní Kalná, jenže ne a ne přidat další branku, která by jistě pomohla a uklidnila svěřence Tomáše Ryšálka. Stavem 1:1 skončilo první dějství.

Efektivní Kalná

Druhý poločas začal nejprve "oťukávanou", poté však hosté vstřelili branku, když se po nedůrazu na hranici velkého vápna trefil Musil. Kalná tedy opět prohrávala a musela dotahovat nepříznivý stav. Ten se jí podařilo vyrovnat. Srovnání měl na starost Víťa Kodytek. Domácí tentokrát nepolevili a to přineslo jak třetí, tak posléze i čtvrtou branku v síti hostí. Volanovští už do konce utkání stihli jen korigovat výsledek a kosmeticky ho tak upravit na 4:3. V posledních minutách se představil střídající "žolík" Martin Bélik. Pěknou střelou přehodil vyběhnuvšího gólmana hostí a završil tak výhru Dolní Kalné na konečných 5:3.



Sestavy


FK Dolní Kalná B
M. Bélik [-] - V. Kodýtek [-]

FK Sokol Volanov
D. Musil [-]

Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.