1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaparkovaný autobus jako Chelsea


Branky


0

Lampertice nedokázaly bodovat ani proti Libči a padly na domácí půdě 1:3. Dlouho to vypadalo, že zaparkovaný autobus ve vlastním vápně a jedna chyba hostů budou fungovat, zkušená Libeč to však nakonec zvládla a odváží z Lampertic 3 body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé derby. Tak se dá nazvat utkání dvou tradičních rivalů. Lampr otevřel skóre po chybě v hostující obraně a v poločase tak živil naději na body. Libeč se dlouho trápila, ale nakonec třemi vstřelenými brankami vývoj utkání otočila a mohla se radovat.

Jedna šance jeden gól

Utkání bylo od první minuty jasně nastolené. Lampertice v devíti lidech napáskovaní kolem svého pokutového území a na hrotu nejrychlejší hráč. Pod ním se občas zjevil dvoumetrový Drábek, aby mu mohl míče ještě prodlužovat. Libeč se snažila kombinovat, ale terén tomu moc nenahrával. Libeč byla jasně lepším týmem, ale srážela ji žalostná koncovka útočného dua Jón-Jezvina. Ti spáili několik obrovských příležitostí. Libeč to zkoušela i ze střední vzdálenosti, ale Linharta dvakrát zastavilo břevno. Útočnou impotenci Libče tak Lampertice potrestaly. Dlouhý nákop Karáska prodloužil Drábek a po nedorozumění v obraně Libče šel Lampr do vedení.

Tři góly v domácí síti

Druhý poločas byl zrcadlovým odrazem toho prvního. Lampertice se ještě více zatáhy a Libeč držela míč a tlak narůstal. Jenže branka, která byl Libeč nastartovala stále nechtěla přijít. Až po dvaceti minutách druhé půle se Libeč dočkala. Parádní slalom Miloše Odla převtělil v úvodní Libečskou branku Jón. Chvíli nato střelce první branky Jóna jasně fauloval Karásek. Sudí okamžitě pískl pokutový kop ve prospěch Libče a utkání se pak změnilo spíše v hádky než fotbal. Milan Odl penaltu suveréně proměnil a bylo rozhodnuto. Za nadávky sudí ještě udělil pouze jednu čevenou kartu. V závěru se ještě po hezké přihrávce Linharta trefil Meisner. Byl to jeho první gól v Libečském dresu a podtrhl jím vítězství 1:3 pro Libeč.



Sestavy



TJ Jiskra Libeč
J. Linhart [-] , M. Odl [-] , T. Meisner [-]

Místo: Lampertice. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.