2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly standartní situace


Branky


0

Utkání týmů, které jsou na tom tabulkově úplně odlišně. Domácí se snaží odpoutat od sestupových příček, hosté v mírném závěsu pošilhávají na medailová umístění. Body tak chtěly oba týmy. Zůstává otázkou, jestli jejich dělba vedla ke spokojenosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazní domácí nechtěli hostům z Libče nic darovat zadarmo. Těm chyběl zraněný tvůrce hry Miloš Odl, což se na hře tohoto mužstva vždy výrazně podepisuje. V každém poločase jsme viděli po jedné krásné brance. Utkání v závěru ovládly spíše emoce než fotbal. K vidění byla i červená karta, ale jinak zápas sudí spíše nezvládal.

Premiérový kapitán otevřel skóre

Malé Svatoňovice hned od úvodních minut potvrzovaly pověst tvrdého a bojovného týmu. Libči nedávaly nic zadarmo. Ta byla i přesto mírně lepším týmem i když první velká šance se zrodila na domácí straně. Po akci středem hřiště nastřelili domácí břevno Mahrlovi branky, od něhož se míč odrazil před, nikoli za brankovou čáru jak se hrstka domácích domnívala. Chvíli na to se na druhé straně mohla po ruce jednoho z domácích obránců pískat penalta, ovšem sudí zhodnotil spornou situaci pouze jako rohový kop.  Bez větších protestů se pokračovalo ve hře až do 35. minuty, kdy rychle rozehráli rohový kop na krátko Linhart s Vondrákem a druhý jmenovaný nádherně zakroutil míč na zadní tyč domácí svatyně. Zaskočená domácí obrana nestihla reagovat.  Libeč ještě před poločasem nastřelila břevno, které už nic nezměnilo na průběžném stavu 0:1

Dekker jako hrdina i hříšník

Do druhé půle šli domácí s cílem vyrovnat, Libeč naopak chtěla vstřelit uklidňující branku. Početné publikum se dočkalo až po hodině hry. Z přímého volného kopu se trefil Dekker, když přehodil nejen všechny čekající hlavičkáře, ale i zaskočeného brankáře Mahrlu.  V utkání se začalo přitvrzovat, ale sudí jakoby ani nebyl na hrací ploše. Nepískalo se, nežlutilo se. Po jednom takovém zákroku se měla pískat i penalta, ovšem píšťalka zůstala k údivu všech přítomných znovu němá i přes signalizaci asistenta na čáře. V závěru utkání tak plály emoce, což podtrhla červená karta pro střelce vyrovnávací branky Dekkera. Ten uzemnil hlavičkou hostujícího útočníka Jóna a po zásluze šel do sprch. Nebýt asistenta na lajně, hlavní sudí by opět nic neviděl. V závěru se Libeč snažila o tlak, Svatoňovice hrozily z nebezpečných brejků.  Vysvobozením byl pro oba týmy závěrečný hvizd.

Libeč mohla rozstřel rozhodnout, nakonec se ale radovali domácí

Ve třetí sérii mohl dva body vystřelit Libči Linhart, ten však selhal a v náhlé smrti se fotbalové štěstíčko přiklonilo na domácí stranu.



Sestavy


TJ Sokol Malé Svatoňovice
G. Dekker [-]

TJ Jiskra Libeč
M. Vondrák [-]

Místo: Fotbalové hřiště M. Svatoňovic. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.