2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice si vyšlápla na favorita


Branky


0

Dubice si před zápasem stanovila jasnou taktiku, která jí nakonec přinesla své ovoce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly jen na začátku

Domácí Dubice přivítala na svém hřišti favorita na postup Lokomotivu Česká Lípa a svou taktiku tomu podřídila a snažila se hlavně bránit a podnikat rychlé protiútoky na polovinu hostí. Což se jim, jak celkový výsledek ukázal, vyplatilo. Už v 8. minutě se prosadil rychlonohý Vodrážka Pavel, který zúročil podzimní angažmá na Arsenalu. Zanedlouho, a to v 10. minutě, bylo ale srovnáno zásluhou hostujícího kapitána Petra Lebdušky. Poté už domácí hosty k ničemu nepustili a poločasový výsledek byl 1-1.

Lokotka tlačila, ale k bodům to nevedlo

Druhý poločas pokračoval v tom, co první – domácí spoléhali na svou obranu a rychlé protiútoky. Hosté si s obrannou hrou domácích nemohli poradit a tak přišel pro ně trest v podobě branky, kterou jim v 79. minutě dal Pavel Škach. Šlo o celkem slušně hrané utkání, které nakonec skončilo 2:1 a domácí si mohli připsat na svoje konto tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (trenér): Sestavu a taktiku jsme podřídili výsledku a tak jsme sázeli hlavně na dobrou obranu a rychlé protiútoky, což se nám nakonec podařilo. Z týmu bych vybral právě obránce Dutku, Třešňáka a i Hájek hrál dobře.




Sestavy


TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - J. Dutka [-] , T. Třešňák [-] , P. Székely [-] - P. Vodrážka [-] , T. Hájek [-] , P. Podrazil [-] , A. Gorol [-] (64. P. Pergl [-] ) , M. Ráliš [-] - T. Bárta [-] (81. I. Kovachki [-] ) , P. Škach [-] (87. L. Šincl [-] )

TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - O. Pospíšil [-] (75. L. Piršel [-] ) , J. Lupšák [-] (63. J. Brejcha [-] ) , P. Lebduška [-] , V. Česenek [-] , L. Zlatníček [-] , M. Horáček [-] , D. Kliment [-] , K. Kutloch [-] , J. Beneš [-] , R. Lupoměský [-] (71. J. Starý [-] )

ŽK: 15. J. Beneš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klimt Pavel - JANKECH Pavel, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.