7:2
(3:0)
69. J. Tácha
87. J. Brousek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov nadělil Slavči na cestu sedm kousků


Branky


6. M. Kollár , 11. J. Štrajt , 42. M. Tošner (vl.) , 47. F. Kukačka , 49. M. Bauer (p.) , 55. M. Kollár , 80. I. Polák - 69. J. Tácha , 87. J. Brousek (p.)
0

Vedoucí tým tabulky Římov, přivítal na svém hřišti soupeře ze Slavče. Domácí minulý víkend zvítězili na hřišti Lišova B a to i přesto, že hráli více jak hodinu oslabeni o jednoho hráče. Hosté doma remizovali s Mladým B a před zápasem by bod brali, i ze hřiště lídra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší a vyjádřili to gólově

Od první minuty bylo patrné, že domácí chtějí udržet 100% bilanci na domácím hřišti. Už po půl minutě byl faulován na hranici velkého vápna Štrajt, ale následný přímý volný kop Kollár neproměnil. Chuť si spravil tentýž hráč o pět minut později, když hlavou otevřel střelecký účet zápasu. V 11. minutě vedli domácí o dvě branky, když se k míči dostal Štrajt a zvýšil na 2:0. Poté se začali do hry dostávat i hostující hráči a hra se vyrovnala. Největší šanci měli po hosté, po rohovém kopu a následné hlavičce, ale s tou si poradil domácí brankář Novák. Poslední slovo v prvním poločase tak měli znovu domácí. Centr Žáčka si nešťastně do vlastní sítě srazil Tošner a uzavřel tak poločasový stav na 3:0.

Římovská palba se zastavila na čísle sedm

Jestliže si v šatně řekli hosté, že se pokusí na začátku druhé půle něco s nepříznivým výsledkem udělat, pak jejich plány vzali za své během necelých deseti minut. V tomto rozmezí totiž inkasovali hned tři branky a bylo po zápase. Nejprve se ve 47. minutě prosadil Kukačka, o dvě minuty později proměnil pokutový kop Bauer a smrtící fázi zápasu uzavřel v 55. minutě svou druhou brankou v zápase Kollár – 6:0. V 69. Minutě se o slovo přihlásili hosté, když se utěšenou střelou z přímého kopu z dobrých 35 metrů trefil Tácha – 6:1. Deset minut před koncem vrátil domácím náskok o šest branek Polák a bylo to 7:1. Poslední slovo v zápase měli nakonec hosté, když dostali v závěru možnost pokutového kopu. K němu se postavil nejlepší střelec soutěže Jakub Brousek a svou celkově čtrnáctou brankou uzavřel na konečných 7:2 pro Římov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a rychle šli do dvoubrankového vedení. Hosté zahrozili za první poločas jedinkrát, my naopak v závěru přidali uklidňující třetí branku. Nástup do druhého poločasu definitivně rozhodl, tři branky v rozmezí deseti minut a bylo po zápase. Zasloužené vítězství."




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] - P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Martiš [-] , P. Crkva [-] , M. Kollár [-]

TJ Slavče
V. Graňo [-] - T. Vach [-] , R. Brousek [-] , J. Tácha [-] - C. Silva [-] , D. Mrkvička [-] , M. Dvořák [-] - J. Brousek [-] , M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] - Š. Šlajs [-]

ŽK: 11. Š. Šlajs , 22. D. Mrkvička , 58. M. Dvořák .
Hráči zápasu: F. Kukačka , M. Kollár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - FUXA Jaroslav (N), ŠVALB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.