4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé zaskočilo Římov a připravilo mu první porážku sezony


Branky


4. M. Ziegler , 14. T. Linhart , 23. M. Schuster , 79. T. Linhart (p.) - 54. M. Kollár
0

Suverén letošní sezony tým Římova, cestoval na hřiště Mladého B. Hosté vyhráli na podzim všech šest zápasů a favoritem byli i proti domácímu výběru, který drží zase čtyř zápasovou sérii porážek. Naposledy si odvezl prohru 4:0 ze hřiště Štěpánovic, kde nestačil na béčko Lišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích hráčů, zaskočil vedoucí Římov

Německo - Česko, Plzeň - Příbram, Leicestr loni a letos. Asi tak propastný rozdíl ve formě byl mezi suverénním lídrem III. třídy Římovem a na chvostu tabulky se krčícím SK Mladé. Zatímco Římov hodně branek dává a málo dostává, domácí v posledních čtyřech utkáních obdrželi sedmnáct branek a pouze jednu vstřelili.

 

O to větší představení byl vstup SKM do utkání, když hned ve 4. minutě otevřel skóre Ziegler. Po několika soubojích na levé straně hřiště vybojoval míč ve vápně Linhart, předložil ho spoluhráči ze zálohy a ten sice trochu se štěstím propálil vše, co mu stalo v cestě - 1:0. O deset minut později to bylo už 2:0. Milimetrový pas z vlastní poloviny hřiště až na vápno soupeře předvedl Miloš Schuster. Přesně našel nabíhajícího Linharta, který zvolil jako zakončení tvrdou ránu. Tu sice brankář Novák zpomalil, ale cestě do branky nezabránil – 2:0. Aby toho nebylo pro favorita utkání dost, ve 23. minutě přidal třetí branku Miloš Schuster. A opět u toho byl Linhart. Podobně jako u první branky vybojoval míč, předložil ho Schusterovi. Ten si ho zpracoval a bez problémů k tyči zvýšil na 3:0.

 

Mladé nepolevovalo a vytvářelo si další a další šance. Hned ve třech tutovkách se objevil Szojka, ale branka pro něj byla zakletá. Jak řekl o poločase jeho syn Matěj: "Taťka dneska gól nedá!" Tomu se říká důvěra. Další šanci měl Kočvara, který z pravé strany v dobré příležitosti netrefil branku. Jedinou šanci hostů přišla až těsně před koncem, tu ovšem tygřím skokem vyrazil na roh domácí brankář Dvořák.

Druhá půle přinesla po jedné brance na každé straně a vyloučení hostujícího Kollára

Druhý poločas začali aktivněji hosté a přineslo jim to odměnu v podobě branky. Po zaváhání na pravé straně, kde se kolem Drábka prohnal římovský Messi, nacentroval a nikým nehlídaný Kollár snížil na 3:1. Poté co si domácí vybrali slabší chvilku, opět převzali iniciativu, což vedlo k brance na rozdíl ve skóre opět o tři branky. Centrem před branku Miloš Schuster hledal svého bratra Pavla. Ten si míč pěkně pokryl a byl zezadu podražen. K pokutovému kopu se postavil Linhart, který jak jinak než tvrdou ranou prostřelil brankáře hostů 4:2. V 81. minutě se po dvou žlutých kartách musel ze hřiště poroučet jediný střelec hostů Kollár. To už ale na výsledku nic nezměnilo a tak si SK Mladé připsalo velice nečekané, ale hlavně cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Nevím, co se soupeřem bylo, ale takhle lídr tabulky nehraje. Myslím, že tohle nikdo nečekal. V prvním poločase jsme dali rychle góly a druhý už se jenom dohrával."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - T. Kočvara [-] , M. Zemek [-] , M. Ziegler [-] , A. Kolář [-] , M. Pešek [-] , T. Linhart [-] , M. Drábek [-] , M. Schuster [-] , J. Kypta [-] , L. Szojka [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , P. Maršán [-] - M. Kollár [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - J. Daniel [-] , M. Kopt [-] , M. Mesároš [-]

ŽK: 61. M. Ziegler , 66. J. Kypta - 20. M. Bauer , 34. M. Kollár , 55. F. Kukačka . ČK: 81. M. Kollár .
Hráči zápasu: T. Kočvara , T. Linhart .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BROM Josef - STACH Josef (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.