4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná se doma radovala z premiérových tří bodů


Branky


0

Nováček soutěže ze Včelné hostil ve 2. kole III. třídy skupiny B tým Trhových Svinů B. Hosté první kolo zvládli na výbornou a na domácím hřišti vyprovodili Nové Hodějovice 7:0. Na body pomýšlela rezerva ze Svinů i na půdě nováčka. Ten, ale nechtěl vyjít podruhé za sebou na prázdno a po prohře 0:3 na hřišti ve Štěpánovicích s Lišovem B, se chtěl doma rehabilitovat a připsat si premiérové body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelná udeřila v úvodu, i na konci prvního poločasu

A od úvodních minut byla vidět větší chuť po vítězství na domácí straně. Hráči domácích byli aktivnější a už v 6. minutě se dostal míč ke Krajčírovi a Včelná šla do vedení - 1:0. Hostům se herně nedařilo a nenavázali na svůj týden starý výkon, kdy jednoznančně přejeli Nové Hodějovice.

 

Naopak domácí tým se dál tlačil před svatyni hostujícího brankáře Tomáška a před odchodem do kabin se dočkali zaslouženého dvoubrankového vedení. Ve 41. minutě se prosadil Malák - 2:0. Více se ve zbylém čase neudálo a tak odcházeli do kabin po zásluze spokojenější domácí. 

Domácí šli nebojácně za třemi body

Pokud chtěly Trhové Sviny B pomýšlet na zdramatizování zápasu, potřebovaly vstřelit ve druhém poločase kontaktní branku. Jenomže, druhé dějství začalo totožně, jako to první. Ve 48. minutě potrestal hostující obranu třetí brankou domácí Čaloun - 3:0. Hosté se pokoušeli zdramatizovat zápas střelami zpoza vápna. Ale pokusy Fabiána a po něm Tomky se kýženého efektu nedočkali.

 

Poslední slovo v zápase tak měli domácí hráči. A autorem branky nemohl být nikdo jiný, než kapitán Tondl, který patřil bezpochyby k nejlepším hráčům v domácím dresu. Včelná si tak připsala premiérové tři body a potrápit se chystá v dalším kole, i dosud stoprocentní Rudolfov B. Trhové Sviny B, pak čeká další výlet na venkovní hřiště a rovněž je čeká tým, který zatím neztratil bod a navíc neinkasoval, Lišov B.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Tentokrát nám nevyšlo vůbec nic. Domácí nás většinou přehráli ve všem. Asi jedinými světlými momenty byly střely Tomka a Fabiána. Tento zápas teď musíme hodit za hlavu myslet na další kolo."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Pudich [-] - V. Adamovský [-] , D. Tondl [-] , J. Sekyra [-] , K. Malák [-] , V. Šálek [-] , S. Pražák [-] , V. Pražák [-] , J. Čaloun [-] , J. Vavroch [-] , L. Krajčír [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Tomášek [-] - L. Rolínek [-] , O. Hruška [-] , T. Čenec [-] , M. Smoleň [-] , L. Valenta [-] , J. Štrosser [-] , J. Valter [-] , J. Šafránek [-] , J. Fabián [-] , D. Tomek [-]

Hráči zápasu: D. Tondl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZEVL Karel - ZAJÍČEK Václav (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.