Lišov rozhodl o své výhře ve druhém poločase


Branky


0

V 1. kole na sebe narazili týmy Lišova B a nováček ze Včelné. Nově vzniklý tým Lišova B, který se spojil se Štěpánovicemi by mohl být nevyzpytatelným soupeřem pro každý tým v soutěži. Na úvod byli domácí hráči favoritem proti nováčkovi ze Včelné, který ovšem hlavně ve druhém poločase naznačil, že by nemusel být v soutěži jen do počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov měl více ze hry, ale gólu se nedočkal

Úvod zápasu byl poněku rozpačitý. Na domácí straně byla znát nesehranost nově vzniklého týmu, který společně stihl jediný trénink. I přesto se rychleji do zápasu dostali domácí a Včelná se musela více bránit. Lišov dobře kombinoval, ale ve finální fázi vždy chyběla potřebná nadstavba nebo kvalita v zakončení. V prvním poločase tak diváci čekali na úvodní branku marně.

Domácí rozhodli o své výhře v poslední čtvrt hodince

Druhý poločas začal obdobně, jako ten první. Do nadějných šancí se začali dostávat i hosté, kde největší hrozbou pro domácí obranu znamenali Tondl a hlavně Šálek. Domácí však nakonec jen dokázali zápas rozhodnout, když skóre otevřel v 75. minutě Martin Kovář. Míč po straně potáhl Kučera a přihrávkou se snažil najít nabíhajícího Kosaře, ten ovšem na míč nedosáhl, brankář Krajčír zareagoval pozdě a míč jen vyrazil před sebe, kde byl jako první Kovář, pro kterého nebyl problém doklepnout míč do sítě – 1:0. V 81. minutě se uvolnil přes dva hráče Klabouch. Následně vystřelil, Krajčír opět jen míč vyrazil a dobíhající Flíček zvýšil na 2:0. V 85. minutě pak dal definitivní podobu zápasu Kosař. Ten se postavil k exekuci přímého kopu z 25 metrů a nechytatelnou trefou na zadní tyč nedal Krajčírovi šanci – 3:0. Hosté mohli o chvilku později kosmeticky upravit konečné skóre zápasu, ale střela Šálka skončila na břevně. V pohledném zápase na obě strany, tak brali body domácí hráči.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "První vystoupení nově spojených Štěpánovic a Lišova B, dopadlo na výbornou. Uhráli jsme doma tři body a hrál se i koukatelný fotbal. První poločas jsme byli lepším týmem, ale branky jsme se nedočkali. Ve druhé půli začali zlobit i hosté, ale góly jsme dávali jen my. Tři body jsou zasloužené a doufám, že nějaký bodík přivezeme i ze hřiště ve Vrábči."

SK Včelná u Českých Budějovic
Vojtěch Žondecký (hráč): "První poločas byli domácí lepším týmem a přehrávali nás. Gól však z jejich aktivity nepadl. Druhý poločas jsme hru dokázali vyrovnat, ale po hříchu jsme třikrát inkasovali. V závěru jsme stačili nastřelit Šálkem, už jen břevno a domů se vraceli s prázdnou."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: JINDRLE Karel - SUCHÁNEK Robert (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.