Ŕímov dokázal otočit nepříznivý vývoj zápasu na svou stranu a připsal si doma tři body


Branky


54. M. Bauer (p.) , 59. P. Maršík , 72. M. Bauer (p.) - 29. M. Nekola , 43. O. Tomáš
0

V 1. kole přivítal jeden z aspirantů na přední příčky tým Římova, hráče z Černého Dubu. Ti se po roce opět přesunuli do béčkové skupiny a doufají, že loňské nepovedená sezona bude rychle zapomenuta. To domácí tým by na loňský rok rád navázal a nejlépe skončil ještě o jednu příčku výše. Kádr posílili zkušení hráči z Velešína Kollár a Kukačka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měli domácí, branky ovšem střílel jen Černý Dub

Roli favorita chtěli začít naplňovat domácí hned od úvodních minut. Hned v první minutě měli na noze vyloženou šanci, ale ta zůstala nevyužita. První poločas měli více ze hry domácí hráči a dostávali se do gólových šancí. V brance hostí však stál pozorný Trnka, který držel bezbrankové skóre. Po necelé půl hodině pak přišel šok pro domácí diváky, když z ojedinělého útoku udeřil hostující Nekola – 0:1. Římov se snažil o vyrovnání, ale branka pro ně bylo v první půli doslova zakletá. Ve 43. minutě přišel další direkt pro domácí hráče, když na 0:2 zvýšil Ondřej Tomáš. V prvním poločase tak hosté vyučovali domácí hráče v zakončení a do šaten šli s dvoubrankovým náskokem.

Římov otočil zápas třemi góly. Bauer proměnil dva pokutové kopy.

To co se nedařilo domácím v prvním dějství, povedlo se ve druhém. Kupodivu neměl Římov takovou herní převahu, ale na to už se historie ptát nebude. V 54. minutě byl faulován v pokutovém území domácí Polák a z pokutového kopu snížil Bauer – 1:2. Za dalších pět minut se domácí dočkali vyrovnání, když se do šance dostal Maršík a proti Trnkovi nezaváhal – 2:2. Poté se hra vyrovnala a míč se přesouval od jednoho vápna k druhému. V závěrečných minutách domácí opět přitlačili na pilu a po faulu na pronikajícího Kollára, následovala druhá penalta v utkání. K míči se postavil opět Bauer a stejně jako v první případě se při exekuci nemýlil – 3:2. Deset minut před koncem mohli hosté srovnat, ale svou šanci nevyužili. V závěrečných minutách, už se nic převratného nestalo a tak se ze tří bodů mohli radovat hráči Římova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Začali jsem utkání aktivně a hned v úvodní minutě nevyužili vyloženou šanci. V podobném duchu se pak nesl celý první poločas, když se nám nedařilo v koncovce. Naopak hosté z minima vytěžili maximum a do šaten šli s dvoubrankovým náskokem. Ve druhém poločase jsme paradoxně neměli takovou herní převahu, ale podařilo se nám třemi góly otočit utkání a dovézt zápas do vítězného konce."




Počet diváků: 30. Rozhodčí: JINDRLE Karel - FUXA Jaroslav (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.