Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ŕímov potvrdil roli lídra a podzim zakončil vítězstvím


Branky


0

Ve Vrábči se potkaly týmy z opačných pólů tabulky. Domácí se nacházejí v tabulce na posledním místě a čekal je rozjetý lídr tabulky z Římova. Hosté za celý podzim ztratili pouze tři body a jdou suverénně vstříc postupu do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v jasné režii Římova

Od prvních minut bylo znát, jak jsou karty rozdané. Římov přijel potvrdit roli lídra a od úvodních minut přehrával domácí tým. Horší to bylo s koncovkou a tak se na první branku, čekalo až do 24. minuty. K míči se dostal Kukačka a svou šestou brankou na podzim, poslal hosty do vedení – 0:1. Po vedoucí brance Římova, se obrázek hry nezměnil. Hosté dál pálili jednu šanci za druhou. Před odchodem do kabin, však dokázali své těsně vedení pojistit dvě rychlými zásahy. Nejprve se ve 43. minutě prosadil Štrajt a o dvě minuty později zařídil tří brankové vedení hostům Martiš. Do šaten se tak šlo prakticky za rozhodnutého stavu.

Domácí zdramatizovali koncovku zápasu

Začátek druhého poločasu opět začali aktivně hosté a bylo otázkou času, kdy své vedení navýší. Jenomže po hodině hry, je možná ukolébala domácí pasivita a sérií chyb v rozehrávce, řadou nepřesností a laxností, začali do zápasu dostávat domácí hráče. Ti těžili zejména z rychlého přechodu do útoku a v 71. minutě snížil na 1:3 David Seethaler. Hosty kontaktní branka neprobrala a tak o osm minut později, snížili domácí na rozdíl jedné branky. Autorem branky byl Martin Seethaler. Opět tak na hřišti Vrábče úřadovali otec se synem.

 

V závěrečných deseti minutách tak z rozhodnutého zápasu, bylo zaděláno na drama. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale zakončující hráči už ani na jedné straně nedokázali zamířit za záda brankáře. Z těsné výhry se tak nakonec radoval Římov, který si před startem jara vytvořil v čele tabulky pěti bodový náskok. Vrábče přezimuje na poslední příčce, s tří bodovou ztrátou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "V prvním poločase se hrálo především na polovině domácích a bylo celkem jasné, že hraje první s posledním týmem soutěže. Hosté zahazovali jednu šanci za druhou a tak když se trefil Kukačka a na konci poločasu ještě Štrajt a Martiš šlo se do kabin za stavu 3:0 pro hosty a zápas se zdál rozhodnutý. Ani začátek druhé půle nenasvědčoval, že by se na hřišti mělo něco měnit, ale domácím se po úvodní čtvrthodince začal dařit především rychlý přechod do útoku, nutno upřesnit že hosté jim dost pomohli velkým počtem ztrát a nedůrazným bráněním. Když hosty neprobralo snížení domácích dvacet minut před koncem, tak přišel kontaktní gól na 2:3. V posledních deseti minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou a především přítomní diváci, i když další gól neviděli, si na dramatickou koncovku nemohli stěžovat."



Sestavy


TJ Vrábče
T. Knytl [-] - R. Lučanský [-] , F. Junek [-] , M. Seethaler [-] , D. Seethaler [-] , M. Šerý [-] , L. Koclíř [-] , K. Bašta [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , M. Hejbal [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] - F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - P. Maršán [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Martiš [-] , P. Crkva [-] , M. Kollár [-]

ŽK: 74. M. Šerý , 80. J. Ohrazda , 83. L. Koclíř - 7. J. Martiš , 61. M. Bauer .
Hráči zápasu: J. Martiš , P. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BROM Josef - TVAROH Jan (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.