Divoký závěr ve Slavči, skončil dělbou bodů


Branky


46. J. Brousek (p.) , 76. J. Brousek , 90. J. Brousek (p.) - 23. M. Klabouch , 25. V. Kopačka , 34. J. Mach
0

Domácí hráči byli před posledním zápasem tabulky na 5. místě. Před vlastními diváky je čekal třetí celek z Lišova B a v případě výhry by se dotáhli na svého soupeře na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov si vypracoval tříbrankový náskok

Souboj týmů z horní poloviny začal opatrnou hrou z obou stran. Prvních dvacet minut se hráči obou mužstev na hřišti spíše seznamovali a za silného větru nebylo k vidění příliš šancí. Ve 23. minutě se dostal míč ke stoperovi hostí Martku Fiktusovi, který dlouhým nákopem za přispění větru poslal míč přesně k nohám rozběhnutého Klaboucha a ten tváří v tvář brankáři Vítkovi, poslal hosty přesným zakončením do vedení – 0:1.

 

Za dvě minuty byli hosté ještě veselejší. Centr Míky poslal nejprve Kopačka hlavou do břevna, k odraženému míči se dostal Flíček a jeho následnou střelu těsně před Vítkem tečoval Kopačka a bylo to 0:2. Údernou desetiminutovku zakončili hosté po půl hodině hry třetí brankou. Spolupráci Macha s Vávrou zakončil druhý jmenovaný střelou do tyče, ale k dorážce se dostal Mach a poslal míč do sítě – 0:3. Tento stav vydržel do poločasové přestávky. Domácí hráči tak měli v poločase o čem přemýšlet, za to hosté měli zápas slušně rozjetý směrem ke třem bodům. 

Domácí povstání řídil Jakub Brousek

Do druhého poločasu vstoupili domácí nejlépe, jak mohli a hned po minutě hry měli výhodu pokutového kopu. Hostující Fiktus odkopával míč z vlastního vápna a pod nohy mu dojel, jeden z domácích útočníků. Rozhodčí Cíbranský vyhodnotil celou situaci ve prospěch domácích a nařízenou penaltou nepohrdl kanonýr Jakub Brousek – 1:3. Domácí začali jezdit a chtěli se co nejdříve dostat Lišovu na dostřel jediné branky. To se jim povedlo čtvrt hodiny před koncem, když se znovu prosadil Jakub Brousek – 2:3.

 

Domácí z mrtvých vstání vygradovalo v poslední minutě, kdy fauloval ve vápně hostující Mach a Slavče dostala druhou příležitost pokutového kopu. Za následné nesportovní chování, byl vyloučen hostující Veith. Míč si vzal opět Jakub Brousek a hattrickem zařídil konečnou remízu 3:3. Celý druhý poločas nesli velmi nelibě hosté, kterým se nelíbil způsob řízení hlavního rozhodčího Cíbranského. My můžeme jen dodat, že pokud tomu tak bylo, nevybočil hlavní sudí z koloritu závěrečného kola, kdy se nedařilo sudím na více hřištích, což je k zamyšlení pro samotné pány s píšťalkou!



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "První poločas probíhal v pohodě. Dostali jsme do tříbrankového vedení a zdálo se, že si odvezeme všechny tři body. Jenomže ve druhé půli si vzal slovo domácí Brousek a zejména rozhodčí Cíbranský, který dal naději domácím hned v první minutě spornou penaltou. Celý druhý poločas častoval nadávkami naše hráče a výhružkami, že nás všechny může vyházet. Domácím za jejich ostré zákroky neukázal ani kartu. Škoda mluvit."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - M. Tošner [-] , J. Tácha [-] , V. Graňo [-] , T. Vach [-] - J. Tůma [-] , D. Mrkvička [-] , C. Silva [-] , R. Brousek [-] - D. Tisoň [-] , J. Brousek [-] -

SK Lišov B/Štěpánovice
P. Matoušek [-] - D. Mlýnek [-] , T. Veith [-] , J. Mach [-] , J. Kučera [-] , M. Fiktus [-] - V. Kopačka [-] , M. Klabouch [-] - J. Míka [-] - P. Vávra [-] , J. Flíček [-]

ŽK: 42. C. Silva - 26. J. Míka . ČK: 90. T. Veith .
Hráči zápasu: J. Brousek - J. Flíček .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - ŠVALB Tomáš (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.