Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Lokomotivy měl namále, ale nakonec Koloděje udolal


Branky


0

Po remíze na hřišti Pištína, čekal favorita skupiny A Loko CB B, soupeř z Koloděj. Hostům se venku vůbec nedaří v předchozích třech kolech uhrály Koloděje jediný bod a inkasovaly rovných 20 branek. Domácí hráči poslední zápas překvapivě remizovali na hřišti Pištína a doma chtěli uspět jednoznačně za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čecháček zaskočil domácí obranu

Od začátku zápasu měli více ze hry domácí, ale hosté dobře bránili a čekali na brejky. To se jim povedlo ve 24. minutě, kdy utekl domácí obraně Čecháček a střelou kolem brankáře Křiváčka, poslal hosty do vedení – 0:1. Koloděje vedoucí brankou zaskočily domácího favorita, který do konce prvního poločasu nestihl odpovědět. S těsným vedením tak šli do šatny spokojenější hosté. Horší dojem měli hosté z rozhodčího Cíbranského, který dle jejich mínění pomáhal domácím, jak mohl. 

Lokomotiva smazala dvoubrankový náskok a v závěru strhla vedení na svou stranu

Start do druhého poločasu přinesl druhý šok pro domácí hráče. Ve 46. minutě se dostal k míči Tomáš Kubíček a krásnou střelou do šibenice zvýšil na 0:2 pro Koloděje. Domácí hráči byli chvilku, jak opaření, ale s odpovědí v podobě snížení, přišli relativně brzy. V 54. minutě se přesně trefil z přímého kopu Fošum – 1:2.

 

Kontaktní branka posadila domácí tým na koně a hosté se museli začít čím dál tím více bránit. Rozuzlení přišlo v poslední desetiminutovce zápasu. Nejprve v 82. minutě zahrávali domácí další přímý volný kop, který brankář Švehla dokázal vyrazit. Bohužel pro hosty jen k nohám dobíhajícího Kříže, který vyrovnal na 2:2.

 

A za tři minuty byl obrat Lokomotivy dokonán. Vítěznou trefu obstaral druhou brankou v zápase Fošum. Ačkoli hosté signalizovali ofsajd, rozhodčí Cíbranský viděl celou situaci jinak a gól uznal. S hosty cloumali emoce a za protesty byl vyloučen Dvořák. Utkání už se pak dohrávalo na polovině Koloděj a domácí hráči si po konečném hvizdu mohli oddechnout a radovat se ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Koloděje nad Lužnicí
Jaroslav Čecháček (hráč): "Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, což se potvrdilo. Domácí byli více na míči a my jsme se snažili hrát na brejky. Naše taktika nám přinesla dvoubrankový náskok, jenomže domácí měli tajný trumf v podobě dvanáctého hráče, kterým byl rozhodčí Cíbranský. Co mohl otočil ve prospěch Lokomotivy, to otočil, včetně přehlédnutého ofsajdu při třetí brance domácích."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - M. Janda [-] , J. Weinreb [-] , J. Vaněček [-] , P. Kamiš [-] , Z. Gregor [-] , P. Bobek [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - V. Polida ml. [-] , A. Baťha [-] , K. Kohout [-] - J. Kubíček [-] , J. Deák [-] , T. Kubíček [-] , M. Adámek [-] , R. Brázda [-] - J. Kubíček [-] , J. Čecháček [-]

ŽK: 57. M. Adámek , 58. J. Kubíček , 73. R. Brázda , 88. V. Polida ml. . ČK: 85. F. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - SAHAN Štěpán (N), URBAN Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.