Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání zasloužená remíza


0

V prvním poločase byli lepší domácí a v tom druhém zase hosté. Oba týmy vstřelily po jedné brance a tak se rozešli spravedlivou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení převahy domácích

Syrovátka v tomto zápase chtěla potvrdit vedoucí pozici v tabulce a proto také vstoupila do zápasu aktivněji. Jenomže hosté z Hlušic zodpovědně bránili a domácí k zakončení moc nepouštěli. Domácí se dostali do vedení, když se krásnou gólovou střelou prosadil Tužil. V prvním poločase mohla Syrovátka přidat další góly, ale díky nepřesnosti a hostujícímu gólmanovi se to nepodařilo. První poločas tak domácí vyhráli pouze 1:0.

V druhém poločase hosté vyrovnali hru i skóre

Do druhého poločasu se hosté již osmělili a vyrovnali hru. Hlušice začaly dokazovat, že na třetím místě tabulky jsou oprávněně a byly domácím víc než vyrovnaným soupeřem. V pohledném druhém poločase se hostům povedlo vstřelit gól Batelkou a srovnat skóre na 1:1. Kdyby se kterémukoliv z týmů povedlo vstřelit další branku, tak by určitě vyhrál. Ale nepovedlo se to ani mírně lepším domácím, ani bojovnějším hostům. Zápas nakonec skončil remízou, ale ta nic nezměnila na tom, že domácí Syrovátka je již jistým postupujícím do třetí třídy.



Sestavy


TJ Slavoj Syrovátka
J. Tluka [-] - L. Hruban [-] , M. Fikr [-] , Z. Jarkovský [-] , J. Pleskot [-] - P. Vodička [-] , L. Tužil [-] , P. Pavlis [-] , L. Mrštík [-] (20. P. Slonek [-] ) - D. Pleskot [-] (65. J. Kuric [-] ) , V. Čihák [-]

SK Čechie Hlušice B
S. Strýhal [-] - R. Vlášek [-] , E. Pařízek [-] , M. Šimůnek [-] , R. Batelka [-] - V. Koutný [-] (70. J. Trejbal [-] ) , J. Trejbal [-] (46. M. Novotný [-] ) , J. Batelka [-] , J. Šimůnek [-] - M. Holman [-] , P. Novák [-] (83. M. Průcha [-] )

Hráči zápasu: L. Tužil - J. Batelka .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.