Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Syrovátka nadělila Starému Bydžovu bůra


0

Slavoj Syrovátka si jde tvrdě za svým snem postoupit do třetí třídy. Tentokrát to odnesl Starý Bydžov, který dostal pět gólů a žádný nedal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

Celý první poločas byli mírně lepší hosté. Domácí zodpovědným přístupem, nedovolili hostům zakončovat, a když něco prošlo, tak to pochytal gólman Šula. Na pozoru se musela mít i hostující obrana, protože domácí občas podnikli rychlý protiútok. První poločas divákům žádnou branku nepřinesl a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

První poločas z pohledu Syrovátky:

Prvních dvacet minut jsme domácí zaskočili a měli jsme několik šancí na skórování, hráči Starého Bydžova naopak trefili z přímáku břevno. V dalším průběhu zvýšili aktivitu a odehrával se vyrovnaný boj, ale ani jedno mužstvo nedokázalo dát vedoucí gól.

 

 

 

Hosté nadělovali ve druhém poločase

Úvod druhého poločasu vůbec nenaznačoval, že by mohlo dojít k nějaké kanonádě. Ale hosté najednou zvýšili obrátky a během deseti minut vsítili tři branky. O osudu zápasu bylo rozhodnuto. V dohrávaném utkání přidala Syrovátka ještě další dvě branky. A tak utkání skončilo nelichotivým skóre pro domácí 0:5. Syrovátka si na prvním místě tabulky udělala již desetibodový náskok a nezadržitelně míří za postupem.

 

Druhý poločas z pohledu Syrovátky:

Pomohla nám trenérova promluva o přestávce, týkající se toho, že jsme ustoupili od kombinací, a povedl se nám nástup do druhé půlky. Po dvou minutách trefil Dan Pleskot nádherně pravou šibenici, po dalších dvou minutách prostřelil Vašek Čihák domácího gólmana. V dalším průběhu domácí bojovali, ale nedařila se jim koncovka, zatímco my jsme přidali další tři góly.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Bydžov
Starý Bydžov: První poločas byl vyrovnaný. Hosté dali v druhém poločase během deseti minut tři góly a to rozhodlo.

TJ Slavoj Syrovátka
Syrovátka: Výsledek zní jednoznačně, ale máme slova uznání i pro soupeře, protože i jeho zásluhou viděli diváci krásné utkání. A děkujeme i  řadě fanoušků, kteří nám přijeli do Starého Bydžova povzbuzovat.



Sestavy


SK Starý Bydžov
P. Šula [-] - T. Lechman [-] , J. Štoček [-] , M. Ondráček [-] , L. Tomeš [-] - R. Fiala [-] , .. Zmítko [-] , P. Špinka [-] , P. Václavík [-] - .. Doskočil [-] , J. Bužík [-]

TJ Slavoj Syrovátka
J. Tluka [-] - L. Hruban [-] , J. Pleskot [-] , Z. Jarkovský [-] , P. Slonek [-] - P. Vodička [-] , L. Tužil [-] , P. Pavlis [-] , M. Hruška [-] - D. Pleskot [-] (85. L. Mrštík [-] ) , V. Čihák [-] (65. P. Musil [-] )

Hráči zápasu: R. Fiala - V. Čihák .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.