Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes velké množství šancí domácích, vyhrály Smiřice


0

V zápase plném gólovek prohrávaly Smiřice už 2:0. Zápas se jim povedlo dokonale otočit. No, a protože se domácím nepodařilo proměnit hodně gólových šancí, tak vítězné tři body braly Smiřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dokonalý obrat Smiřic z 2:0 na 2:3

Úvodních 25 minut měli domácí drtivou převahu a Smiřice se pouze bránily. S chutí hrající domácí vstřelili dvě branky. Oba góly dal Lukáš Brixi. Pro domácí to vypadalo na pohodový zápas, ale opak byl pravdou. Hosté se po druhé brance konečně probudili a domácí se nestačili divit. Hosté postupně brankami Holuba, Lazaríka a Růžka otočili na 2:3. A tak místo pohodlného náskoku, budou muset domácí ve druhém poločase dotahovat.

V druhém poločase měli domácí tlak a hosté přidali branku

Druhý poločas byl velkým soubojem domácích hráčů, s hostujícím brankářem Reslem. Ale i když hosté výborně bránili, tak navíc vyráželi do nebezpečných protiútoků. Také z jednoho rychlého brejku se prosadil Pavel Růžek a zvýšil vedení Smiřic na 2:4. Domácí ještě víc zvýšili své úsilí, ale obrana hostí v čele s výborným Reslem nebyla k překonání. Smiřice si odvážejí z Probluze všechny tři body. Pro domácí zbyl pouze pocit zklamání z množství neproměněných šancí.



Ohlasy k zápasu



SK Smiřice B
Jan Rezek - Smiřice: Úvodních 25 minut byl z naší strany opravdu hrozný výkon, náš tým byl úplně bez pohybu bez míče a tak s chutí hrající domácí dvakrát udeřili. Poté došlo k našemu probuzení, výraznému zlepšení pohybu a povedlo se nám skóre ještě do poločasu otočit na 2:3, když se postupně prosadil Holub, Lazarik a Růžek. V druhém poločase bylo na obou stranách k vidění velké množství šancí, prosadili jsme se díky Pavlovi Růžkovi jenom my. Nás výborným výkonem podržel brankář Resl a tak jsme si odvezli všechny body.



Sestavy


AFK Probluz B
L. Brixí [-]

SK Smiřice B
T. Resl [-] - O. Havel [-] , P. Nagy [-] , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-] (45. M. Rund [-] ) - T. Lazarík [-] , A. Skořepa [-] , J. Skalický [-] , P. Růžek [-] - M. Resl [-] (60. L. Nedomlel [-] ) , P. Holub [-]

Hráči zápasu: L. Brixí - T. Resl , P. Růžek .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.