2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice braly doma pouze bod


Branky


17. M. Fiala , 35. M. Fiala - 3. J. Herzog , 89. L. Slavík
0

Duel dvou nováčku okresního přeboru. To byl zápas Velenic a Halámek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Halámky/Hranice doslova vlétli na domácí bez bázně a hany a již ve 3. minutě po kombinaci, kterou začal Kuba Macho a vyslal do ulice agilního křídelníka Ladislava Slavíka. Ten nezištně přízemním centrem našel Jana Herzoga a hosté vedli 1:0. Domácí Velenice, které sestoupili z krajské B. třídy to nakoplo a ihned vzápětí ve 4. minutě se díky Fialovi mohli radovat z vyrovnání. Proti byl však hostující gólman Záviš a jeho pokus z malého vápna zneškodnil. Zle pro domácí mohlo být opět díky L. Slavíkovi v 6. minutě, kde po přihrávce od svého bratra Michala Slavíka unikl a tvrdou ranou orazítkoval břevno domácí svatyně. Odražený balon se dostal k Řežábovi, který však z dorážky minul domácí branku. Domácí byli jako opaření a postupně se z letargie probírali a začali přebírat otěže zápasu se snahou co nejdříve vyrovnat. Dokázali se vyrovnat se ztrátou špílmachra Karla Jandy, který musel cca po 15. minutě kvůli zranění střídat a v 17. minutě svým snajprem Milanem Fialou dokázali srovnat na 1:1, když první jeho střelu dokázal Záviš zneškodnit, ale proti dorážce byl již bezmocný. Začala se projevovat zkušenost z vyšší soutěže a ta se projevila ve 35. minutě kdy opět Milan Fiala skóroval a upravil na 2:1 pro domácí. Nutno podotknout, že hostující stoper Kolmann se zbytečně moc vysunul, došlo ke ztrátě míče od hostujícího útočníka L. Slavíka a stoper se nestačil vrátit zpět. Do poločasu se již nic důležitého nestalo a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Slavík těsně před koncem zařídil remízu

Do druhého poločasu omlazený domácí tým nastoupil možná trochu s pocitem, že se jim nemůže nic stát, ale opak byl pravdou a prakticky od 65. minuty měli hostující Halámky evidentně navrch a soustavným tlakem dobývali domácí branku. Nebýt přes některé brejky domácích převážně přes Fialu, tak se hrálo jen v obraně domácích. Hosté stupňovali tlak, v rozmezí 70-75. minuty vystřídali s cílem oživit hru a málem se jim hned v 80. minutě podařilo vyrovnat, ale Jan Herzog svou příležitost překombinoval a zatím ještě z malého vápna nezavěsil. To si však vynahradil v 89. minutě, kde krásnou přihrávkou uvolnil Ladislava Slavíka, ten nejprve trefil opět břevno, ale z následné dorážky dorazil zaslouženě míč do sítě - 2:2. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak zápas dospěl asi k zasloužené remíze, i když z tábora domácích fans šly hlasy, že Halámky byli lepší a měli vyhrát.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Vlétli jsme na domácí a nikdo by se nemohl divit pokud bychom po 10. minutě vedli 2:0 pak se začala projevovat zkušenost Velenic z vyšší soutěže a díky střelci Fialovi otočili výsledek ve svůj prospěch. Mysleli si asi, že mají výhru v kapse, ale mladíci s námi nevydrželi tempo a troufám si tvrdit, že od 70. minuty jsme byli lepší a mohli i vyhrát. Nakonec s remízou spokojenost a bod z venku se počítá navíc v derby z Velenic.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - F. Dvořák [-] , M. Fiala [-] , K. Janda [-] (14. T. Koranda [-] ) , M. Srpek [-] , J. Mikl [-] (55. F. Malaník [-] ) , J. Mikl [-] , T. Zemánek [-] , P. Bambule [-] (46. P. Zemánek [-] ) , J. Bittengl [-] , R. Mikudim [-] (79. Š. Filo [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - K. Decker [-] , R. Duda [-] (68. R. Adensam [-] ) , P. Kollmann [-] - J. Macho [-] , P. Novák [-] , M. Slavík [-] , J. Herzog [-] , J. Herzog [-] - M. Řežáb [-] (72. T. Trsek [-] ) , L. Slavík [-]

ŽK: 77. L. Slavík .
Hráči zápasu: M. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HONZÍK René - CIGÁŇ Roman, ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.