Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivá výhra Vysoké.


0

Hráči Vysoké se v sobotním zápase zajeli podívat do Hořiněvese. Darovali jim šest gólů a jeli s klidem domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nejdříve soupeře zatlačili.

Domácím se od začáku utkání povedlo zavřít svého soupeře na jeho hrací polovinu. Hosté se vůbec nemohli dostat do hry a domácí je v podstatě ve všem přehrávali. K ničemu jim to ale nebylo, protože ze svých několika větších či menších šancí nedokázali vstřelit branku. Za to je hosté potrestali a po půl hodině hry šli do vedení 0:1. Po té se první poločas jen dohrával.

Domácí si věřili na zvrat.

Domácí s vědomím, že do inkasovaného gólu byli lepším celkem šli do druhé půle s tím, že by zápas ještě mohli zvrátit. Jenže hosté do druhé půle vstoupili mnohem lépe a hned od začátku se dostávali do několika brankových příležitostí. Žádnou z nich ale neproměnili. A tak se pomalu dostávali do hry zase domácí. Jenže ti, co vstřelili branku byli opět hosté. Nepovedený centr zapadl do domácí branky. A to byl pro hráče Hořiněvese hřebíček do rakve. Od té doby je Vysoká přehrávala a bylo jen otázkou, na jakém čísle se skóre zastaví. Nakonec skóre zápasu bylo 0:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořiněves
http://fotbaltjsh.webnode.cz/: Výsledek je hrůzostrašný, ale nejspíše jsme si ho za dnešní výkon, kdy jsme utkání v podstatě odchodili a byli jsme někteří otrávení, že vůbec musíme hrát, zasloužili. Musíme se dát do kupy. Myslím, že tohle utkání můžeme vzít jako budíček a jet na příští utkání do Roudnice už konečně bojovat a jezdit po zadku a třeba překvapit a urvat nějaké body u favorita utkání.




Sestavy


TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - J. Navrátil [-] (55. M. Fejk [-] ) , P. Kopecký [-] , R. Müller [-] , T. Jistebnický [-] (70. P. Miffek [-] ) - J. Stránský ml. [-] , J. Hořínek [-] , O. Runkas [-] , M. Černý [-] - A. Kaplan [-] , O. Rejfek [-]

FK Vysoká nad Labem B
L. Drábek [-] - J. Černík [-] , M. Hovorka [-] , P. Filipek [-] , P. Lunda [-] - T. Novotný [-] , J. Jarkovský [-] , T. Feistel [-] , J. Šrámek [-] - D. Starý [-] , A. Hladík [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.