Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká vysoce vítězí.


0

Hráči Vysoké si na soupeři smlsli a za třináct minut rozhodli o osudu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 13. minutách bylo rozhodnuto.

Domácí do utkání vletěli ve velkém stylu. Za prvních třináct minut se jim podařilo udeřit hned pětkrát. Od té doby už bylo prakticky rozhodnuto a tak domácí polevili a zbytek poločasu se v podstatě jen dohrával. Hosté se velmi trápili a nedokázali si vypracovat absolutně žádnou šanci. Z jejich strany to byl velice špatný výkon.

Domácí už svého soupeře šetřili.

V druhé půli pokračovala dominance domácích hráčů. Ti se ale už dokázali prosadit "jen" dvakrát a ušetřili soupeře od ještě většího debaklu. Hosté si opět nedokázali vytvořit žádnou příležitost a tak mohli být rádi, když uslyšeli závěrečný hvizd.



Ohlasy k zápasu



FK Lužec nad Cidlinou
Michal Dunka, hosté: Za celý zápas jsme snad ani nevystřelili na bránu. Musíme se z toho rychle oklepat a začít makat jako tým.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
L. Drábek [-] - O. Vicany [-] , M. Hovorka [-] , P. Duben [-] , V. Jílek [-] - J. Jarkovský [-] , F. Hušek [-] , J. Černík [-] , P. Lunda [-] - D. Starý [-] , J. Zákravský [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Beneš [-] - M. Janouch [-] , F. Wágner [-] , J. Dunka [-] , M. Dunka [-] - J. Kohout [-] , P. Myška [-] , M. Bašek [-] , S. Bužik [-] - V. Pokorný [-] , M. Rygl [-]

Hráči zápasu: F. Hušek - M. Janouch .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.