1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletický Rohlíček se trefil v pátém utkání v řadě


Branky


0

Nováček soutěže potřetí v řadě vyhrál, tentokráte udolal Přestanov 1:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vysvobodil Rohlíček

Boletice se po dvou vysokých porážkách chytily. Další dva zápasy totiž vyhrály a nastřílely deset branek. To Přestanov se trápí. Dal zatím dva góly. A i když má o zápas méně, na první body stále čeká.

 

Na hřiště Spartaku navíc přijel přesně v jedenácti lidech. Boletice byly, dle slov hrajícího předsedy Miloslava Šindeláře, v prvním poločase lepším týmem. Jediná trefa celého utkání se zrodila v 26. minutě. Pavel Znojemský našel krásným pasem Josefa Rohlíčka. Ten přešel přes vápno a křižnou střelou po zemi do protipohybu brankáře uklidil míč do sítě.

 

Za hosty měl největší šanci Vondryska, který ale své sólo neproměnil. V dobré šanci byl také Krušina. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Boletice.

Spartak vyklidil pole, hosté dohrávali v devíti lidech

Po změně stran Boletice uvadaly a Přestanov mohl vyrovnat. Domácí celek ale podržel brankář Jiří Vorel, který tak vychytal první čisté konto v sezóně.

 

Hosté navíc dohrávali o devíti. Zranění svalu si obnovil Tvrdík. Kaňkou zápasu bylo zranění mladého Vondrysky v 72. minutě, kdy jej s otřesem mozku musela odvést sanitka. Na výsledku se nic nezměnilo, Boletice vyhrály potřetí v řadě, naopak Přestanov padl i ve čtvrtém duelu v sezóně.

 

V dalším kole jedou Boletice do Horního Podluží, Přestanov čeká ve středu 28. 9. odložený domácí duel s Jiříkovem, v neděli pak hostí Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "V první půli jsme byli jasně lepší a měli dát více branek. Padla tam jenom jedna. Po změně stran to byla z naší strany hrůza, výkon by snad nestačil ani na okresní přebor. Podržel nás ale Jirka Vorel, Přestanov neměl sílu, ani kvalitu utkání zvrátit."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Díky zaměstnání chyběli hned čtyři hráči základní sestavy. Trápíme se v útoku, přitom šance si vytváříme. Navíc jsme dohrávali v devíti. Teď nás čekají dva zápasy, v nich už chceme určitě bodovat."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Švec [-] , D. Plosza [-] (24. [-] ) , M. Ženíšek [-] - T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , M. Šindelář [-] - J. Rohlíček [-] - S. Šorm [-] (82. M. Bernat [-] ) , O. Cimpl [-]


ŽK: 37. M. Švec , 68. M. Ženíšek - 32. J. Voráček , 88. M. Charvát , 90. P. Tvrdík .
Hráči zápasu: J. Vorel , J. Rohlíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.