Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cimpl zavelel k obratu, Boletice opět zvítězily


Branky


1

Heřmanovští fotbalisté vedli nad nováčkem 4:2. Ale nakonec prohráli 4:5. A čekají na první vítězství v soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivá dvacetiminutovka

Do Fojtovic, kde hraje svá domácí utkání Heřmanov, dorazily Boletice. Hosté v minulém kole poprvé vyhráli a měli po třech kolech stejně bodů, jako domácí Heřmanov. Ten zatím marně vzpomíná na loňskou sezónu...

 

Utkání se hrálo na těžkém terénu, ale diváci se rozhodně nenudili. V prvních dvaceti minutách totiž mohli vidět pět branek.

 

Hned v 6. minutě šly Boletice do vedení po rohovém kopu, kdy neobsazený Beutler trefil růžek Čislákovy brány. Stejná situace nastala o tři minuty později na opačné straně, když Líbal srovnal po rohu hlavou na 1:1.

 

Běžela 13.minuta a Vlasák napřáhnul z 35 metrů a tvrdá střela překvapila Vorla - 2:1. O tři minuty později zvýšil Majerik na 3:1, když přehodil Vorla, po dalekonosném pasu kapitána Rojka.

Kontaktní gól na 3:2 zařídil boletický Šindelář, po jeho trestném kopu bez jiného dotyku zapadl míč za tyč. Ve 33. minutě po faulu ve vápně na Mataje si tentýž hráč postavil míč na značku pokutového kopu, jeho pokus ale brankář Vorel zmařil.

 

Do kabin se tak šlo za těsného vedení domácího Heřmanova.

Cimpl měl na obratu zásadní podíl

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Jmenovitě Radek Rojko dostal míč do křídla, Vorel vyběhnul a kapitán Heřmanova ho z velkého úhlu přehodil - 4:2.

 

V 57. a 58. minutě přišla velká chvíle boletického Cimpla, když dvěma slepenými góly srovnal na 4:4.Nejprve se prosadil po rohovém kopu, kdy prodal svoje parametry. Vzápětí se prezentoval hezkou individuální akcí, když prošel přes tři domácí hráče a poradil si i s Čislákem.

 

V závěru zápasu se Heřmanov snažil strhnout vítězství na svojí stranu, zapomněl však na zadní vrátka. A toho využil Rohlíček, který po rychlém brejku v 88. minutě rozhodl o vítězství Boletic v poměru 5:4.

 

Heřmanov v dalším kole jede do Šluknova, Boletice doma hostí poslední Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Na to, že teré byl opravdu těžký, je překvapením, že padlo devět branek. Měli jsme vedení udržet, rozhodující byly dvě branky Cimpla, který vyrovnal na 4:4. V závěru jsme se snažili vstřelit vítěznou branku, ale paradoxně jí dal soupeř."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice nad Labem: "Se třemi body jsme maximálně spokojeni. Dlouho jsme museli dotahovat, důležité bylo, že brankář Vorel chytil pokutový kop. Klíčové byly dva góly Ondry Cimpla."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Čislák [-] - J. Majer [-] , R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] , V. Váňa [-] (67. V. Vašák [-] ) , J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , P. Líbal [-] , M. Betyár [-] (46. R. Wenzel [-] )

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Ženíšek [-] , D. Plosza [-] , M. Švec [-] - M. Šindelář [-] , P. Znojemský [-] (75. B. Matys [-] ) , L. Rantfner [-] , T. Beutler [-] - J. Rohlíček [-] (89. P. Procházka [-] ) - O. Cimpl [-] , D. Zupko [-] (46. S. Šorm [-] )

ŽK: 37. P. Líbal , 45. T. Vlasák - 12. P. Znojemský , 61. J. Rohlíček , 82. S. Šorm .
Hráči zápasu: R. Rojko - O. Cimpl , M. Švec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrubý Pavel - ŠEFČÍK Josef, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2016 10:55
nepřekvapila:-) byla tečovaná :-)