1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 16:00

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Děčíně? Tři vyloučení, odvolaná penalta a vítězství Oldřichova


Branky


50. J. Horáček - 43. P. Holub , 69. J. Toth
0

Vyhrocený duel byl orámován třemi červenými karty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín se nemohl prosadit

Do Děčína dorazil Oldřichov. Ten byl před utkáním favoritem, jelikož byl na tom v tabulce daleko lépe, než domácí Junior. Ten po výměně trenérů vybojoval tři body a nadále se drží v nebezpečném pásmu.

 

Mladému celku Junioru nechyběla snaha a chuť. Vše skončilo na hranici velkého vápna, díky špatné finální přihrávce, nebo nepřesné koncovce. Hosté byli nebezpečnější, všechny ošemetné situace ale vyřešil pozorný brankář Marek Smutný.

 

Když už to vypadalo na poločasovou remízu, trefil se ve 43. minutě Pavel Holub. Oldřichov tak šel do kabin s jednobrankovým vedením.

Zápas se změnil ve fotbalový "guláš"

Po změně stran se na hřišti začalo pořádně jiskřit. Domácí vyrovnali v 50. minutě. Po standardní situaci podběhl míč Tomáš Průša, jeho chybu využil hlavičkující Jan Horáček.

 

Děčínský kapitán se stal za pár minut smutným hrdinou. Behěm sedmi minut dostal dvě žluté (první byla hodně přísná) a musel v 62. minutě pod sprchy. V 67. minutě naskočil na hřiště oldřichovský Jan Toth. A za dvě minuty mu míč umě přiťukl Sedláček a Toth parádní ranou překonal Smutného.

 

Utkání začalo být nervózní, hlavní rozhodčí Tomáš Formánek začal chybovat. V 76. minutě byl po chvilce váhání vyloučen právě Toth (v zápise byl navíc špatně uveden Hejsek). Vzápětí se na hřišti strhla strkanice, další karta nepadla.

 

Další zapeklitá situace byla, když zkušený Sláma vytlačil jednoho z domácích za čáru. Přišel pád a sudí odpískal penaltu. Došlo na další protesty a hlavní rozhodčí se šel poradit s pomezním. Ten vše šalamounsky vyřešil, jelikož řekl, že domácí hráč byl v době, kdy přišel údajný faul Slámy, už v zámezí. Místo penalty tak rozehrával brankář Průša.

 

Na hřišti plály emoce, hodně se diskutovalo a fotbal zmizel. V poslední minutě pak Florián sestřelil Pavla Holuba. Ten mu to vzápětí oplatil a prostě mu jednu vrazil. Byla z toho okamžitě červená karta, přišla další strkanice a další žluté karty.

 

Zápas se tak dohrál za velmi špatné atmosféry, Oldřichov vítězství udržel. Hosté tak zažili coby nováček dobrý podzim, se 24 body na pátém místě. Naopak Děčín získal bodů pouze dvanáct a krčí se na jedenácté pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Chtěli jsme bodovat, ale Oldřichov prokázal své zkušenosti. My jsme se vůbec nedokázali prosadit. Když jsme se zvedli k náporu, začal úřadovat nepřesný rozhodčí, navíc s naším mladým týmem otřáslo vyloučení Horáčka. Měli jsme kopat penaltu, ale sudí jí odvolal. Na jaře nás tak čeká nepříjemná práce. I přes bojovnost, snahu, chuť pracovat a perspektivu, převažuje nezkušenost, individuální chyby a slabá útočná hra."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Druhý poločas z toho sudí udělal pěknou "bramboračku". Přísně byl vyloučen už domácí Horáček, červenou už vůbec neměl dostat Toth. Pak už se nehrálo, jen se to strkalo a nadávalo se. Tři body jsme nakonec udrželi."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] - J. Beneš [-] , V. Přibyl [-] , O. Lhoták [-] , P. Gaher [-] , P. Krupička [-] (83. R. Chyna [-] ) , J. Hadrava [-] , J. Drahoňovský [-] , J. Florián [-] , R. Jakubec [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - L. Vebr [-] , P. Smrkovský [-] (67. J. Toth [-] ) , D. Matouš [-] , P. Sedláček [-] , J. Sláma [-] , J. Hejsek [-] , J. Hrubý [-] , P. Holub [-] , Z. Vosátka [-] (61. J. Voráček [-] ) , D. Skrčený [-]

ŽK: 54. J. Drahoňovský , 55. J. Horáček , 89. J. Florián , 90. P. Gaher - 60. P. Sedláček , 90. L. Vebr . ČK: 62. J. Horáček - 76. J. Toth , 90. P. Holub .
Hráči zápasu: J. Toth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - FLADE Jens, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.