1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový král z Lovosic má na kontě sedmou plichtu


Branky


0

Na Střekově musely rozhodnout o vítězi pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl dva góly

Na Střekov dorazily Lovosice. Oba týmy měly před sezónou asi lepší vyhlídky. Střekov trápí velmi úzký kádr a po docela solidním startu do sezóny se v poslední době výsledkově trápí. Lovosice zase šestkrát remizovaly, ale naposledy porazily Mojžíř vysoko 6:0.

 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Domácí šli v 6. minutě do vedení, po standardní situaci se prosadil důrazný obránce Franc. Pak šel sám na branku Novotný, ovšem na Šafránka nevyzrál.

 

Lovosice se dostávaly do přečíslení, ale ve finální fázi jim chyběl klid. Vyrovnání se hosté dočkali v 36. minutě. Po pěkné kombinační akci a přihrávce Baboráka dával prakticky do prázdné branky Espinosa.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Šafránek vychytal remízu

Po změně stran hra upadla do průměru. Velký podíl na tom měl těžký a měkký terén. Střekov mohl vyhrát, ale pohrdl pokutovým kopem, který zlikvidoval Šafránek, který má aktuálně velmi dobrou formu.

 

Šance opět byly na obou stranách, ale ve druhém poločase branka nepadla. Lovosice si tak po sedmé v sezóně vyzkoušely pokutové kopy.

Druhý bod získaly Lovosice

V penaltovém rozstřelu nakonec rozhodl jediný pokutový kop. Ten domácím chytil výborný Šafránek, posledním lovosickým střelcem byl kapitán Marek Kočina.

 

Lovosice jsou tak osmé, aktuálně mají 16 bodů. Podzim zakončí doma proti Modré. Střekov má o bod méně a je devátý. V posledním podzimním kole se představí ve Velkém Březně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Hráče musím za výkon pochválit. Myslím si, že jsme měli více šancí a měli vyhrát. Je to škoda, zradila nás koncovka."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "V první půli jsme byli lepším týmem. Ale bohužel jsme nedotáhli několik nadějných brejkových sitaucích. Po změně stran už to byla holomajzna, hlavně díky terénu. Pochvalu zaslouží Šafránek, který předvedl opět dobrý výkon."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , V. Kabátník [-] (89. P. Čítek [-] ) , J. Holakovský [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] - F. Chrudimský [-] , V. Bednář [-] , M. Novotný [-] - Z. Satran [-] , B. Stakič [-]

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - M. Klouček [-] (76. O. Neruda [-] ) , D. Walter [-] , M. Zdvořák [-] , M. Husar [-] , V. Krpeš [-] , J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] , M. Suchý [-] , R. Espinosa [-] , B. Baborák [-]

ŽK: 90. V. Bednář - 39. M. Zdvořák , 63. M. Suchý , 68. J. Kovařík , 71. M. Klouček , 81. M. Husar .
Hráči zápasu: O. Franc - M. Šafránek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.